Classic Remise Dûsseldorf

Roadtrip tips mk1 – Dusseldorf Edition

Er du typen der elsker, at pakke bilen og drive sydpå? Og med sydpå, mener vi ned af Bundesautobahn7aka A7, når den står på sommerferie ved den franske riviera eller de italienske søer.

Classic Remise Dûsseldorf

Så har vi hermed et lille tip, hvis en afstikker på 2timer ikke skulle være en forhindring. Faktisk er dette en glimrende mulighed for, at deleturen op i to stræk, med en overnatninger omkring Düsseldorf.

Classic Remise Dûsseldorf

Grunden til det skal være Düsseldorf, er der Én helt speciel grund til. Classic Remise Düsseldorf for, at være helt præcis. En gammel nedlagt lokomotivremise (altså dette sted hvor toget bliver klargjort og vedligeholdt) som er blevet forvandlet til et mekka for bilentusiast. Typen som har billedet af Ferrari 246 Dino GT hængende i stuen frem for bryllupsbilledet. Et sted hvor alle klassikerne for lov at stå, til fuld skue for alle. Både biler som er til opbevaring, men også biler som er til salg. Samtidig har man valgt, at lavealle de gamle indkørsler til enten butikker eller værksteder. Og det er ikke hvilke som helst værksteder. Det er værksteder hvor der bliver pillet og skruet på Jaguar 220XJ, BMW M3 ́er, Ferrari Testarossa og selvklart et par Alfa Romeo ́er, som der bliver kærligt taget hånd om

Classic Remise Dûsseldorf

Hver gang du ser tættere på bilerne der holder, så er det næsten med garanti en speciel version. Er det en VW Golf, jamen så er det selvfølgelig en G60. Er det en Alfa Romeo, så er det deres V6 GTA Sportswagon. Og når det så er en Ford GT…så er den da i fuld carbon. Vi tør næsten sætte en Red Bull (den storeselvfølgelig) på højkant og garantere, at samtlige biler der holder i denne gamle togremise, vil være biler man ville vende sig om efter på gaden. Enten på grund af designet, lyden eller nostalgien i disse vidunderlige maskiner de har holdende. Og det bedste af det hele. Gratis adgang og åbningstider der er til at forstå. Hvis dette kunne friste, så kig her for adresse og åbningstider- https://remise.de/duesseldorf og så er det bare, at se om det ikke lige passer ind på turen til sommer.

Pst… Hvis I drager øst over I Tyskland, kommer der senere på ugen et tip mere

Kæmpe GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.