Classic Remise Dûsseldorf

Allingåbro Motor Festival 2023

Vi er stadigvæk solbrændte i panden efter at have været til endags-festival i Allingåbro. Det var et fantastisk arrangement, der manglede INTET. Er du bare til noget der har motor, så går du ikke galt i byen her. Vi nævner Traktorpulling, 4x4pulling, Drift, Dragrace, 4×4 manøvrebane, Motocross, Motorcykler, Oldtimers, Stylede biler, RC Biler, Stuntkørsel, Helikopter rundtur, Tanks – vi kan ikke selv komme på noget der manglede.

Classic Remise Dûsseldorf

Vi dukkede op da dørene åbnede kl. 8, der var intet kø – meeeeenn da klokken nærmede sig 9-10 stykker gik det stærkt med at køen voksede udenfor. Solen stod højt på himlen, og folk var i rigtigt godt humør, så dagen kunne jo kun blive god.

Alle mennesker var i super godt humør, og folk i alle aldre var selvfølgelig mødt op til en super fantastisk dag i motorens tegn.
Det er også et meget velbesøgt arrangement, der var overdynget af mennesker, og man måtte kæmpe sig igennem mængden når man skulle fra A til B.  
Vi har ikke fået det direkte besøgstal på dagen, men vi skyder på i mellem ½ – 1 million mennesker 😊
Der var heldigvis masser af væske og spisemuligheder for at kunne holde sig oven vande i den dejlige sommervarme.

Classic Remise Dûsseldorf

DM i Traktorpulling blev også afholdt på dagen, hvilket resulterede i at vi alligevel fik en del mørke skyer at se på en ellers smuk solskinsdag. Det var også muligt at købe sig til en tur på passagersædet af en driftbil, hvilket mange gjorde stor brug af  – og imens kunne man lige smide ungerne i minitivoli 😉

Kæmpe GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status