tøjmærke,bkc,bankrptcubbs,meetup, Racelens

Vi har besøgt Bankrpt Cubbs!

Du har nok lagt mærke til navnet Bankrpt Cubbs før, og helt også har været til et af deres to meetups i ´23, eller i hvert fald har set billeder derfra. I daglig tale hedder de BKC, og de er faktisk meget mere end nogle bilfanatikere som alle os andre. 2023 var året hvor de startede et tøjbrand under navnet Bankrpt Cubbs.

tøjmærke,bkc,bankrptcubbs,meetup, Racelens

Bagved navnet gemmer der sig to halvvoksne drenge på henholdsvis 23 og 26år, med en kæmpe passion for biler og bilmiljøet. Begge fra Amager og er henholdsvis mekaniker og sælger på fuldtid, fritiden bliver brugt på at være på værksted og nørde biler, nyde passionen med vennerne, og selvfølgelig udvide BKC brandet.

Første gang drengene rendte ind i hinanden var i ´18 på Striben, hvor de har brugt uanede mængder tid fredage og lørdage i sommertiden. Der dukkede et venskab op som så køre solidt endnu, og det har så videreudviklet sig til at de er blevet forretningspartnere.

tøjmærke,bkc,bankrptcubbs,meetup, Racelens

Hvordan startede BKC?

”BKC startede som en idé for os til at have en lille gruppe på to mand der ville lave et design til nogle hoodies som kun vi ville gå i.

Ved en tilfældig snak faldt vi så over det med at starte en virksomhed og et brand, og fandt ud af vi faktisk begge have ønsket om at starte noget selv. Vi slog derfor begge idéer sammen og fik starte et CVR i starten af  2023. Her fik vi skudt gang i en masse designs som vi fik bestilt hjem. Vores første bestilling var vores keyhangers som vi stadigvæk har i sortiment i dag. Herefter fik vi lavet bestillinger på klistermærker, tøj, poser osv.

En måned inden i projektet får vi offentliggjort vores hjemmeside som var live med online bestillinger.

Ved siden af alt dette ønskede vi også at starte et brand som skulle stå inde for bilmiljøet. Vi skulle have et navn ud så når folk tænkte eller så tøjet, tænkte de på fede oplevelser og træf i bilmiljøet. Bankrpt Cubbs skal derfor være med til at samle bilmiljøet i Danmark, da vi mener der er plads til alle. Vi elsker selv japanske biler, men respektere alle builds. Derfor kan i se frem til events, deltagelse og massere af aktivitet på sociale medier. Udover er det fremtidsplanerne at vi vil være kørende med en butik, som vil tilbyde køb af vores bil fokuseret tøj”

tøjmærke,bkc,bankrptcubbs,meetup, Racelens

Det er folk i alle aldersgrupper der køber tøjet, og ikke kun folk som har interesse i biler, men også i selve tøjbrandet. Selvfølgelig er hovedgruppen bilfolk som kan genkende sig selv i tøjet. Den første tøjstil er på alle måder JDM-inspireret designs, men løbende vil der falde neutrale design ind i billedet som vil falde i alles smag. Planerne for 2024 er nye designs til tøj, og hjemmesiden får også et facelift og bliver mere brugervenlig. Ydermere er planen at komme mere ud til messer og træf med brandet.

tøjmærke,bkc,bankrptcubbs,meetup, Racelens

Da det første træf skulle afholdes, ønskede BKC at det skulle være noget der kunne samle alle, ikke noget med at kategorisere. Men det skulle jo så også være et specielt træf, noget folk ikke rigtigt havde set før. De kom på noget nyt, og vi skal love for at det fik en vild opbakning allerede ved første træf, og der kom også biler til udstilling som var nogle af de fedeste der er bygget i Danmark. Da de begge havde den arbejdsplads som de nu havde, så var de så heldige at få lov at låne salgsafdelingen i en weekend – så derfra tog det fart!
Næste gang du ser noget til BKC for alvor, er den d. 15 Juni i Jyllinge hvor der bliver afholdt AutoGarden 2024, som er et træf der bliver arrangeret i samarbejde med Cartec Danmark og os (Racelens.dk).

Du kan følge BKC drengene på:
Instagram: Bankrptcubbs
Facebook: Bankrpt Cubbs
og selvfølgelig på www.Bankrptcubbs.com

tøjmærke,bkc,bankrptcubbs,meetup, Racelens

Billederne i galleriet er BKC, VCD photos og Racelens.

GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status