autogarden,træf, Racelens

AutoGarden 2024

D. 15 Juni blev der skudt gang i et nyt arrangementet, som os i Racelens.dk, og i stærkt samarbejde med Cartec Danmark og Bankrpt Cubbs (BKC) har fået smeltet sammen, til det vi syntes ville være et fantastisk træf.

autogarden,træf, Racelens

10.000 kvm var det areal som vi havde til rådighed på Møllehaven i Jyllinge, og de blev udnyttet til fulde. Der var både arrangeret salgsboder, madvogne, kaffevogn og bod med ØL og Vand. Området ejes af Michael som er indehaver af Cartec Danmark, hvor der ligeledes var gang i en masse lagersalg som var velbesøgt. Fatboy Burger sørgede for at der var noget godt til Burgerfans, Lones Pølsevogn sørgede for pølser – og efterfølgende kunne man hoppe til Den Grønne Bønne og få en kop kaffe og en pandekage at skylle ned med 😉

autogarden,træf, Racelens

Dagen startede ud med det smukkeste vejr som en hver bilfanatiker kunne ønske sig, der var mulighed for at vaske bil på en vaskeplads, således at selv jyderne kunne få vasket fluer af kofangeren. Den store mængde af udvalgte biler på showpladsen stod blanke som aldrig før, og lige op til program start mente Vor Herre at græsplænen virkede en smule tør, så vi fik lov at se en regndråbe eller to på de blanke biler 😉 Dagens program indeholdte bl.a. “Bedste Motorlyd” som blev afviklet med super fin opbakning trods vejret, vinderen blev en Lyserød Skyline, kåret af Emil fra BKC.

autogarden,træf, Racelens

Hele dagen kunne der udover en burger og en pølse, også nydes sammenklippet film og musik fra storskærm og højtalerne. Trods regnvejr så synes vi faktisk at de besøgende var gode til at holde humøret højt, og nyde stemningen og de fede biler.

autogarden,træf, Racelens

Som det sidste på programmet blev der uddelt præmier, og dagen sluttede af med solskin og “AutoGarden By Night” kl. 20.00, hvor der blev vist Gone In 60 Seconds på storskærm.

Præmier:
Bedste motorlyd – Morten Jensen (Lyserød Skyline)
Fedeste Fælg – Martin Torp (Blå Audi A3 Sedan)
Fedeste Kabine – Steve Scharling (Brun BMW)
Fedeste Lak – Kenneth Hansen (Mørkelilla Golf 2)
Peoples Choice – Steve Scharling (Brun BMW)

Cartec, Bankrpt Cubbs og Racelens.dk takker for en fantastisk opbakning.
Og vi ses SÅ meget i 2025! Tak for jer!

GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status