Berlin,Roadtrip, Racelens

Roadtrip tips mk2 – Berlin Edition 

Er du omvendt typen, som finder Østeuropas storbyer tillokkende grundet deres uudforsket potentiale, samt meget prisvenlige tilgang til turistlivet, så leder Autobahnen dig fint forbi endnu et Remise sted, nemlig Classic Remise Berlin. Dette stop passer så fint med 2 timers kørsel, efter du har rippet Boardershoppen for samtlige Slots pils og 1 kilo Haribo bøtter, så ferien ikke mangler brændstof.  

Berlin,Roadtrip, Racelens

Igen er der tale om en nedlagt remise, som er forvandlet til en kæmpe garage med butikker, værksteder og alt, alt, alt for mange klassiske biler, som har været på top 5 i en hver motorinteresserets liv. Biler som strækker sig helt tilbage til 1940´erne og op til ”nutids” klassikere som blandt andet Bugatti Veyron. Især Citröen var voldsomt fint repræsenteret, med en del af deres gamle DS´er som stod pudset, plejet og poleret.  

Berlin,Roadtrip, Racelens

I afdelingen i Berlin er der også en del flere værksteder. Faktisk er hele den ene langside af bygningen kun værksteder, som kan få folk med en dybtfølt kærlighed for gamle biler til, at fælde en tåre, når man ser den omsorg, der bliver udvist af de mekanikerdrenge, som har deres daglige gang blandt Ferrari, Porsche, Lamborghini, Jaguar etc. Til tider virker dette til, at være bilværkstedernes svar på Michellin Guiden. At få lavet sin bil her er garanti for kvalitet.  

Berlin,Roadtrip, Racelens

Og hvis det frister, så er nogle af bilerne også til salg og starter på et anstændigt niveau omkring de 19.995 Euro og slutter typisk på et meget uanstændigt niveau over de 2 mil Euro. Som vel og mærket er uden afgift. Så har du hang til superbiler og klassiker, så sæt GPS´en til Remise Berlin og afsæt gerne et par timer til, at nyde både stemningen, duften, lyden og synet af noget af de fineste, som er blevet skabt igennem tiderne af nogle af de helt store bilfabrikanter.  

Berlin,Roadtrip, Racelens

Kæmpe GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status