Astina Megameet 2k23

Astina Megameet 2k23

Den sidste søndag i April, satte mange motorcykler kursen mod Egeskov på Fyn og veteranbilerne satte kursen mod Jesperhus på Mors. Samtidig var ALLE slags biler velkommende hos Astina i Grindsted. Astina lagde igen i år område og plads til et mega stort træf, med masser af biler og mennesker. For nogle af os der var afsted var det vores første træf i år efter en lang vinter uden, og vi havde glædet os. Glædet os til at komme ud og tage billeder igen, glædet os til at se nogle af de bekendtskaber vi har i miljøet, glædet os til at se flotte og mere eller mindre specielle biler, men mest bare glædet os til at mærke stemningen der er ved et træf, hvor alle stort set deler den samme interesse. Alt dette gav Astina os med deres mega meet.

Astina Megameet 2k23

ALLE biler er velkommen

I deres begivenhed skrev Astina at ALLE biler er velkommende og dette bar pladsen stort præg af, på den virkelig gode måde. Det var alle former for unikke biler, men også helt standart familiebiler og små elbiler der fyldte pladsen og vejene omkring Astina. 

Ud over de rigtig mange biler, var der også i dagens anledning anlagt en forhandler gade. Her kunne man finde Parts For Dubs, Foliatec, Alpine Mobile Media Solutions, BBS, Merguiar’s, TXtryk og Autoglym, så der var gode muligheder for at kunne bruge nogle penge. Astina havde selvfølgelig også selv åbnet op til deres showroom/butik, hvor der også var mange muligheder for at gøre en god handel. Ud over at sælge produkter havde Autoglym også etableret en vaskeplads, så der var ingen undskyldning for at fremvise en beskidt bil. 

Astina Megameet 2k23

Konkurrencer var et hit !

Under træffet var der flere små indslag fra scenen. Astina holdt en aktion med 22 lods, bestående af meget forskelligt, alt fra duftfrisker og klistermærker til elektronisk p-skive. Budene startede på en krone, men flere gange steg de hurtigt. Noget blev solgt til overpris fordi man blev fanget af stemningen, mens andre ting ikke trak lige så stor opmærksomhed og man gjorde derfor en god handel.   

Der blev afholdt 3 konkurrencer, en Autoglym konkurrence hvor det galt om at tømme 200 ml vand ud af en sprayflaske. Hurtigste mand gjorde det på 1 min og 26 sek, han vandt en præmie sponsoreret af Autoglym. 

Derefter var der en Tuga konkurrence, hvor man skulle stå og holde 2 l. fælgrens i stregede arme. Det var en hård kamp og man kunne se at de der deltog blev meget presset. Stille og roligt måtte de lade armene falde og til sidst stod der to tilbage. Lige inden uret ramte 7 min. måtte den ene give op og konkurrencen var slut. Præmien var selvfølgelig en kasse med 12 flasker fælgrens. 

Den tredje og sidste konkurrence var sponsoreret af Meguiars. Der var stillet to spande op og et håndklæde til hver deltager. De skulle flytte mest vand fra den ene spand til den anden, spandene skulle blive stående og man måtte kun bruge håndklædet til hjælp. Efter 1 minut blev spændende vejet og vinderen fundet. Præmien var 3 helt nye produkter der ikke er udgivet i nu. 

Astina Megameet 2k23

Under hele træffet havde der været mulighed for at afprøve sin bil. Ved JH-rullefelt kunne man få målt hvor mange hestekræfter ens bil havde og hos DB- Drag blev det målt hvor højt ens anlæg kunne spille. 
Ved træffes afslutning blev det annonceret at bilen med flest hestekræfter var en sort BMW530 der havde 435 HK. Her blev også givet præmier til de tre vinder i DB Drag konkurrencen.

Astina lovede at vende tilbage med et træf igen næste år i slut april/start maj. Her ville de kigge mere på at forbedre bla. parkeringsmulighed, toiletforhold og antallet af madvogne.    

Astina Megameet 2k23

Vores kalender på hjemmesiden opdateres løbende, så du kan følge med i, hvilke danske events der afholdes og hvornår. 

KÆMPE GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status