carbage run, Racelens

Carbage Run – Summer Edition 2022

Carbage run? Altså som i Garbage? Jeps, et skraldespandsløb!

Carbage run startede tilbage i 2009 i Holland – og så har det bare eskaleret til Tyskland og Skandinavien (DK,N og S). For at få lov til at deltage skal bilen være mindst 15år gammel, ikke veje over 3500kg og du må ikke have et påhængskøretøj på. Så udover det er der som udgangspunkt ingen krav, udover lidt lovpligtigt sund fornuft. Folk er sindssygt kreative både med temaer, og udklædning af bil og mennesker – man bliver overrasket år efter år.
I dette sommerløb kørte Tyskerne og Skandinavien sammen, og det var en hel fantastisk oplevelse, og tyskerne er nogle absolut søde mennesker.

carbage run, Racelens

Løbet gælder ikke om at komme først, det gælder om at have det hyggeligt og køre på de altid smukke og spændende ruter som crewet har skræddersyet kun til løbet. Og så er der liiiiige krydret lidt på turen med 4-5 daglige opgaver der både kan krydse dine personlige grænser, men også kan give dig super sjove oplevelser.

Hvilke opgaver? Tavshedspligt! – Bare giv los og deltag 😉

Carbage Run er MEGET organiseret, og et meget professionelt foretagende. Det kan være svært at se udefra fordi man kun ser folk køre i grimme biler og have det sjovt, men ALT er forberedt til UG fra crewet – ruterne, organisering generelt og helt specielt de forskellige mega fede og hyggelige camps!

carbage run, Racelens

Der er rigtig meget fællesskab og sammenhold i miljøet, og selvom det er dit først run, eller run nummer 8 så er du en del af familien lige så meget som alle andre. Det er en helt fantastisk oplevelse at mærke mennesker kan være sådan, bare at de har noget til fælles, vildt fremmede hjælper hvis du har nedbrud – det er SÅ fedt!
Du er altid garanteret på et Run at få nye venner og bekendtskaber med hjem fra turen – det er på stadiet til umuligt at undgå.

Sååå skal du på kærestetur, makkertur, nygifttur eller en anden persontur – så er alt der er værd at vide at finde inde på www.carbagerun.dk. Ikke mere skriveri, vi håber billederne taler for sig selv 😀

carbage run, Racelens

Kæmpe GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status