carfest,bilmesse, Racelens

Carfest DK – 2023

carfest,bilmesse, Racelens

Første weekend i September åbnede Søren Baunsgaard op for Nykøbing Falster Hallerne, til en ny bilmesse som er blevet døbt Carfest DK. Vi må sige at der var gjort godt ud af at få samlet nogle ordentlige biler, standarden var rigtig høj. Især når man tænker på det var første gang, det var som at være tilbage i de gode gamle Streetfire dage.

carfest,bilmesse, Racelens

Der var over 3000 besøgende over lørdag og søndag, det lyder bestemt ikke af Autoshow i Odense, men man skal altså huske det her er FØRSTE gang. Søren og hans kumpaner har stablet et super godt arrangement på benene, der var både ukendte og kendte biler for os i bilmiljøet, og det er fantastisk der findes noget derude vi ikke har set endnu. Det var også både muligt at få stillet sulten eller slukket tørsten for små penge. Alt i alt er Søren meget tilfreds med weekenden, og nævner at de har lært rigtig meget af første gang, så 2024 kan blive endnu bedre.

carfest,bilmesse, Racelens

Stemningen over hele weekenden var super god, både hos besøgende og udstillere – og folk vi har snakket med er helt klar på en omgang mere næste år, også Svenskerne.

Der var masser af konkurrencer både på stande og for publikum. Publikum fik ved indgangen stemmeseddel så de kunne stemme People’s Choice. Carfest havde deres eget dommerpanel hvor de stemte bedste detalje og flotteste bil.

Carfest DK skal som sagt nok blive til noget stort, vi skal have det spredt ud til flere mennesker. Det håber vi at have hjulet med, sådan at næste år bliver et større brag end opstarten allerede blev. Vi er i hvert fald blevet fan, og kommer helt sikkert igen næste år! Datoen dukker snart op på deres facebookside, har vi hørt 😉 Hop ind og følg dem både på Instagram og Facebook.

carfest,bilmesse, Racelens

GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status