Cargirls denmark,high on cars, Racelens

Cargirls Denmark X High On Cars træf

Lørdag eftermiddag mødtes ca. 300 piger til et træf i Jylland, det var nemlig Cargirls Danmark der havde inviteret i sammenarbejde med High On Cars. 

Vejret kunne ikke havde været bedre, der var ikke en sky på himmelen og solen stod højt. 
Stemningen kan næsten ikke beskrives, fantastisk at se et træf kun for piger med det formål at være fælles om deres passion, der var sponsoreret drikkelse, mad og alt hvad der var brug for, for at kunne holde så stort et event. STÆRKT arbejde!

High On Cars havde også åbnet op for deres hal, hvor nogle af deres vilde biler kunne ses, e39 m5’er, e92 m3’er, Aston Martin og mange flere biler man ikke ser hver dag. Pigerne bag eventet havde også stået for brænder plads, som hurtigt fik samlet en hel masse mennesker i cirkel. Flere bmwer og en Passat fik lavet en hel masse dæk røg, pigerne fik ovenikøbet, i kor, også overtalt Niels Becker til at hente hans Mercedes C63, hvor i han trak en flot MONO brænder…😉

På Facebook blev det hele vist på livestreams så folk hjemme fra kunne få lov at være med og dele deres mening om hvem der havde den flotteste bil på pladsen, hvilket Michelle Andersen vandt i hendes Pink BMW e36. 

Cargirls denmark,high on cars, Racelens


Vi snakkede med Celina omkring Cargirls Denmark konceptet:

“Cargirls Denmark er et community hvor alle kvinder er velkommen. Cargirls er til for at kvinder kan støtte og hjælpe hinanden. 

Vores intention med dette community er at skabe venskaber og relationer på tværs af hele landet, for kvinder med samme passion og interesse.

Cargirls – Denmark startede da Mikkeline og Melissa begge søgte et netværk for kvindelige bilentusiaster, gennem de sociale medier. De fandt hurtigt sammen ud af, at det var rigtig stor efterspørgsel blandt kvinder og fik hurtigt stablet en gruppe på benene, som voksede voldsomt. 

Det der klart driver os som Crew i Cargirls er at man kan mærke, hvor meget det betyder for kvinderne, at de har fået det her netværk og hvor meget de støtter op om os. Det giver blod på tanden til at blive større og give endnu mere. “

Cargirls denmark,high on cars, Racelens

Udover de to som har startet Cargirls Denmark, Mikkeline og Melissa består Crewet også af tre andre piger, Laura, Ann-Mai og Celina. 

Laura står for at introducere netværket for de svenske træf.

Ann-Mai og Celina hjælper med alt diverse, både til træf men også andet praktisk. 

Fælles for alle tre er, at de er utrolig stolte af at være en del af så engageret et team, som vil gøre sig umage og gøre alt for at dette netværk vokser, støtter og hjælper hinanden. Vi er stolte af at være team Cargirls – Denmark

Cargirls denmark,high on cars, Racelens

Vi glæder os til at følge de engagerede piger på deres buldren frem på den danske og forhåbentlige snart udenlandske bil scene, hvor man må sige der er kommet en del medie omtale af det nye fælleskab. Selv Go’ morgen Danmark har haft Mikkeline og Melissa forbi den gamle have i København med deres super fede BMW’er 🙂

Vi kommer gerne næste gang !

GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status