FORMULA,Cars'N'Coffee, Racelens

Cars’N’Coffee by FORMULA

Den 27. juni, åbnede Formula op for den helt store udstilling af superbiler.
Der var nemlig inviteret til Cars’N’Coffee, hvor navnets natur er et træf der indeholder en masse kaffe, også en masse superbiler.

Vejret var med arrangørene bag Formula automobile hvor den kyndige med tælle apparatet kunne konstatere små 130 forskellige fede biler. Dertil kan man kryddere det med omkring 1000 besøgende. Det er det vi vil kalde et super arrangement.

FORMULA,Cars'N'Coffee, Racelens

Kulisserne er bare fantastiske ved Formula Automobile’s nye hovedkvarter, det ligger bare op til fede biler, masser af mennesker i super humør. Det er trodsalt et af de første træf der sådan rigtig har været her siden Corona lukkede verden ned.

Det varmer nogle gode bil nørders hjerte at endelige kunne komme ud blandt ligesindet igen.

FORMULA,Cars'N'Coffee, Racelens

Trods Corona og de restriktioner der nu engang er, så blev der serveret enorme mængder af kaffe, til alle de glade bil entusiaster.

Formula Automobile ligger til daglig huse for Ferrari, Maserati og Pagani, hvor de yder den ypperste service, for det vi vil kalde overklassen i Danmark. Det kan man dog ikke mærke når man besøger det enorme hus, her er servicen god, om du har et kamera over skulderen eller bare vil bruge nogle millioner på en ny fed bil.

Udover de ovennævnte mærker, var der også kommet en masse andre mærker som havde fundet sig vej til show pladsen.

FORMULA,Cars'N'Coffee, Racelens

Galleri:

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status