Laveste,DK,Jetta, Racelens
CLA i dens bedste udseende

CLA i dens bedste udseende

Danske Oliver Tholsted på 23 plus afgift, har rykket teltpælene op fra Danmark og er nu bosiddende i Sverige, hvor han har anskaffet sig den fine hvide Mercedes Benz CLA

Oliver faldt for bilens shooting brake design, motor, drivline og udstyr. Han har selv lavet lidt ved bilen efter købet. Der er blandt andet lavet luft og fælge samt en masse småting, som han selv beskriver det.

Laveste,DK,Jetta, Racelens

Ved første øjekast forstår man hurtigt Olivers glæde ved bilen, som han har ombygget over nogle sæsoner. Selvom Oliver selv beskriver det som småting, der er lavet ved den, er der vidst lagt meget arbejde i hans bil.

Laveste,DK,Jetta, Racelens

Oliver er mest glad for, at have ændret på fælgene, som er hans eget design og det eneste sæt i verden. Han ville have et klassisk hjul design, men alligevel noget unikt. Noget folk ville kunne genkende, men alligevel ikke har set før. Han elsker det med processen i at designe og bygge sine egne fælge – i stedet for bare at købe et sæt der er millioner af på verdensplan.

Som udgangspunkt er det et Mercedes AMG Penta hjuldesign, Oliver har redesignet til et mere aggressivt look. Foran: 9×19 ET45 – Bag: 10×19 ET43

Laveste,DK,Jetta, Racelens

Ligeledes nævner han luftundervognen, klulfiber delene, bagagerummet og skørtesættet, faktisk det hele. Det er forståeligt, men den udviklingen bilen har været igennem, mens han selv har haft den. 

Bilens udvikling stopper ikke helt her. Han fortæller, at bilen ´´næsten´´ er færdig, så han er fortsat i gang med, at gøre den endnu federe. Hvad ´´næsten´´ betyder i sådanne sammenhæng, kan vi kun tænke os til, men efter det, har han indtil videre ikke planer om, at der skal laves mere på den, tror han. 

Oliver har tidligere ombygget en Passat der var i Boosted, og en Renault der var i Vmax, så på hans rejse til den Mercedes, han har i dag, stødte han ikke på de store udfordringer og det han stødte på, havde han prøvet før.

Hvis man er til sænkede og ombygget biler så skal man helt klart tage til Ultrarace i Polen, hvor Oliver også er at finde med sin CLA.

Laveste,DK,Jetta, Racelens

Blå bog:

Ejer: Oliver Tholsted
Bil: Mercedes Benz CLA X117 Shooting Brake Facelift
Motor: 200d 4matic
Årgang: 2016
Hestekræfter: 213 HK / 498nm (lidt kærlig hjælp fra GDM performance)
Fælge: Custom håndlavede 3-split med truespike bolte
Undervogn: Bilstein Luftundervogn med Airlift 3P kontrol, dobbelt kompresser og sømløs sort tank.
Lyd: Original – tager vi senere 😉
Styling: Original AMG-line – AMG front luftindtag – X-UK frontlæbe – GTR grill – sort logo i forkofanger – sort lille Mercedes logo på hjelmen – AMG-look aero kit – Maxton design sideskørter – AMG-look læber på siden og bagpå – bagkofanger AMG-look aero kit – Maxton design AMG diffuser.
Interiør/kabine: Fuld Mercedes læderpakke i sort/rød – custom sort/rød gulvmåtter – custom bagagerumsbund med plexiglas, rødt lys og sort/rød måtte – custom airride setup – carbon rat, midterarmlæn, sæderyg og mange andre carbon detaljer. Custom lavet sort/rød beklædning på kompressor.

Galleri

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status