Copenhagen Night Cruise, Racelens

Copenhagen Night Cruise

Fredag aften havde vi pakket tasken og vendt snuden mod centrum af den gamle købstad. For at være helt præcis, var det primært vejene omkring Tivoli Haven, som fungere som cruise line for et hav af velpoleret amerikaner biler, som havde fundet vej i et forårsvejr, som til lejligheden var skabt for nedrullet vinduer eller kalechen pakket godt væk.

Copenhagen Night Cruise, Racelens

ACC – American Car Club afholdte om lørdagen deres notoriske Turtle Ball Run og det var i den forbindelse en masse af klubbens medlemmer havde fundet vejen til indre by for i en rum tid, at give både lokale og turister muligheden for, at fjerne fokus fra de normale gadesælgere, Tivoli indgangen, butikker og til vejene omkring Tivoli Haven, hvor der på skift lød brumlen fra de potente V8 om end det så var en big block eller small block.

Copenhagen Night Cruise, Racelens

P-Pladsen over for højbro plads havde samtidig konstant de flotte amerikaner biler holdende på skift, så de forbipasserende havde mulighed for at studere dem nærmere eller klubmedlemmerne havde lidt tid til, at fortælle de samme røver historier, der aldrig bliver kedelige eller dårlige, selvom årene går.

Copenhagen Night Cruise, Racelens

Det klæder byen, når der gives plads til cruise af denne type og det forgår i fin symbiose med resten af byens normale liv. Der ingen tvivl om at det var et hit blandt mange, der både var kommet for at se netop dette og fra folk som tilfældigt var vadet ind i en mindre tidslomme, når de kigget på front grillen af bilerne, når de gik over fodovergangende.

Copenhagen Night Cruise, Racelens

GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status