Driftbattle, Racelens

Drift Battle – Septemberdrift 2022

Turen gik endnu en gang til det jyske, for at se drift ved Århus Lufthavn, hvor Driftbattle havde inviteret til 2 dage med røg, fart, larm og massere af hygge.

Driftbattle, Racelens

Som noget helt nyt hos Driftbattle kunne der komme publikum om søndagen og derfor, var banen lavet om, så der var plads til en tribune. Trosborg var stillet op med en madvogn, hvor man kunne få slukket tørsten og lidt godt til maven.

Driftbattle, Racelens

De havde sørget for en speaker og de havde fået fat i ingen ringere end Niels Becker fra High on Cars og 3 internationale dommer. Der var 50 kørere, der var kommet for, at støtte op om et af Danmarks driftevent med tilskuere.

Driftbattle, Racelens

Vi var heldige om lørdagen, da det var super vejr hele dagen, desværre var vi ikke så heldige søndag, hvor vi fik en ordentlig skyller lige inden pausen, så banen desværre var våd resten af dagen. Men der var stadig kommet 500 tilskuere til showet.

Driftbattle, Racelens

Der var lagt op til en masse fed kørsel med to Top 16 konkurrencer lørdag og to søndag. Desværre blev det ikke til Top 16 søndag, da en del kørere måtte udgå med skader og ødelagte biler, da de havde gået til den lørdag. De valgte derfor, at lave TOP 24 i stedet, så der var mere køretid for kørende og massere af twin-kørsel til publikum.

Driftbattle, Racelens

Rookie kørerne havde fået to konkurrencer på banen med tilskuere, så de også kunne vise deres evner-og biler frem. Rookie kørere ikke twin, da de ikke har bur i bilerne og de blev derfor dømt på deres samlet kørsel til deres konkurrence.

Driftbattle, Racelens

Top 16 semipro lørdag

Jonas Rasmussen

Jesper Lybech

Daniel Pedersen

Top 16 pro lørdag

1.Mikkel Kraus

2.Anders Madsen

3.Christian Christensen

Top 24 søndag

1.Mads Stistrup

2.Mikkel Kraus

3.Mikkel Overgaard

Rookie

1.Martin Skjærli

2.Allan Bo Pedersen

3.David Christensen

Kæmpe GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status