DriftKing 2023, Racelens

DriftKing 2023 / Trænings event

DriftKing 2023, Racelens

Aflyst drift event blev til et vellykket træningsevent

Lørdag d. 5. august var der lagt op til en fed drift konkurrence på Falster, med 10.000kr i 1. præmie. Med 16 pro køre som var blevet nøje udvalgt til at deltage. 

Et par dage inden tog det hele en uventet drejning, da politiet spændte ben, for udførelsen af et længe planlagt event. Nogle få dage inden kontaktede politiet arrangøren, at de ikke have de rigtige godkendelser, selvom det på forhånd var godkendt.
I stedet for at bare at aflyse kæmpede Christian for at finde en løsningen så det stadig kunne afholdes.
Efter en del opkald og mails, kom de frem til at hvis det blevet lavet om til et træningsevent i stedet for konkurrence så kunne det lade sig gøre. 

DriftKing 2023, Racelens

For publikum var der ikke nogen forskel. For kørerne var den eneste forskel at de nu ikke kunne vinde noget, de havde ingen problemer med det så længe eventet kunne blive holdet. Det blev afholdt lige som til en konkurrence for at træne kørende. Så der var dommere, kvalifikation og Top16 med finale.

Da dagen kom, havde arrangøren af drift event og jubilæumsfest aftalt og mødes med det lokale politi. Der kom to politimænd kvart over otte om morgen, med besked om de skulle lukke det ned. Men to betjente havde “ja hatten” på og fik set at der var styr på sikkerhed.
Hegn hele vejen rundt, officials til og hjælpe med når bilerne skulle over på vejen.

Efter de havde snakket med den juridiske afdeling og sagt at der var styr på det, fik de lov til og afholde det.

DriftKing 2023, Racelens

Vejrudsigten så god ud med solskin hele dagen, heldigvis holdte det stik, og trak omkring 5000 mennesker forbi, som er en udvikling fra de 3000 som kiggede forbi til showevent i forbindelse med H-Biler A/S holde åbent hus

Der var speaker som kunne fortælle folk hvad det gik ud på, snakkede med kørerne og forklarede hvad der skete. Så folk der ikke kender til drift kunne se at det ikke bare er nogen, som brænder dæk af, men at det er en motorsport hvor de skal ramme nogen zoner, have vinkel på bilen, dæk røg og køre stil.

Det gik perfekt med masser af tæt kørsel og røg.

Flere gange blev publikum spurgt om de to køre ikke skulle køre mod hinanden igen fordi de synes det var så fedt.

Kæmpe GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status