Essen Motorshow 2023,Essen, Racelens

Essen Motorshow 2023

Essen Motorshow 2023,Essen, Racelens

Hvis du er typen som mener at december, skulle skrottes til fordel for en sommermåned mere, for så ville der være rig mulighed for flere træf, dage på vejen i andet end daily driveren og solen ikke er gået ned efter kl 14.37. Hvis det er tilfældet, så har vi et forslag til næste december. Fyld bilen op med brændstof, energidrik og så mange bilentusiaster, der kan være i køretøjet og så stik afsted til Essen Motorshow. Det vil 100% tage det værste af en eventuel forstående vinterdepression. Og du behøver slet ikke vente på datoer, da disse allerede er meldt ud. Det hele vil løbe af stablen fra d. 2/12 til d. 8/12 2024, så alene det faktum at der bliver holdt åbent en HEL uge, siger alt om størrelsen på dette motorshow.

Essen Motorshow 2023,Essen, Racelens

Vi havde taget turen i år for, at se om det kunne leve op til dets ry om, at være Europas største motorshow. 8 messe haller, 7 timer og alt for mange billeder på kortet senere, så var vi i den grad overbevist om det var top 3, hvis ikke en vinder. Og 7 timer, var vel og mærket ikke nok, hvis du gerne vil se ALT sådan rigtig godt, for der var alt hvad hjertet begærer når, man som os, er lidt tosset med lidt af det hele inden for motorsport og styling. Alene udstillerlisten dækkede alt fra tuning, styling, bilplejeprodukter, reservedelesalg, modelbilsalg, toning, bilklubber, rallyklubber, DTM klubber og selvfølgelig et hav af mad og især øl boder.

Essen Motorshow 2023,Essen, Racelens

Blandt udstillerne var bla ABT, Auto Fitness, BBS, DMBD, Drift.de, Mr. VIP, Fenix, H&R, Innovacar, Kemp Der Zwege, Koni og etc. Hallerne var fint delt op, så er man der kun for, at se sportsvognene eller motorsport, så er disse ikke blandet rundt, men pænt fordelt i hver deres stand, hvilket gør det overskueligt hvis der ikke er tid til alt. Der skal også sige at rigtig mange virksomheder der udstillede deres produkter, også havde stylede biler med, som var værd at bruge tid på. Dette var dog ingenting i forhold til deres hall 7, som var proppet med noget af det ypperst inden for stylede biler og her kunne man snildt bruge en dag, bare på at se på disse biler. Niveauet var tårnhøjt og detalje graden på de fleste biler var latterligt vildt og det var alt fra Opel Kadett over klassiske JDM´er til Tesla´er.

Essen Motorshow 2023,Essen, Racelens

Så upåagtet om hvilke præferencer der skulle være, når det kommer til biler, så er der helt sikkert noget for enhver smag til Essen Motorshow og det er ikke andet end 8 timer fra København. Så tidligt op og sent i seng, så kan det gøres på en dag. Det er bestemt turen værd! Essen Motorshow 2023,Essen, Racelens

Essen Motorshow 2023,Essen, Racelens

Kæmpe GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status