Autojumble,gavnø, Racelens

Gavnø Classic Autojumble 2021

På Gavnø Slot var der søndag den 13 juni budt op til en god dag med venner, bekendte og familie i historiske omgivelser med klassiske biler. 

Arrangementet er ikke kun for de bilglade, men også børnefamilierne kunne se frem til flere forskellige oplevelser med skattejagt, Sørøverland, se sommerfugle, geder og Gavnø Go Fly klatrepark med 7 forskellige baner i varierende højde, længde og sværhedsgrad, til de modige. Mulighederne for mad og drikke var mange, da der var sat madboder, isboder og kageboder op rundt omkring i parken.

Autojumble,gavnø, Racelens

Endelig kom dagen

For os var ordene ,,Endelig kom dagen, som vi har ventet på i seks måneder’’ Det var nemlig årets første event for vores vedkommende. Det har set sort ud det sidste halve år med aflysninger og flytninger af events, så det var en forløsning, at blive sluppet løs på Gavnø Slot ved Næstved til Gavnø Classic Autojumble.

Autojumble,gavnø, Racelens

Med klassiske veteranbiler og godt vejr, som vejrudsigten forudsagde, ville det aldrig kunne  gå helt galt. Blomsterparken, som det til dagligt er, var fyldt med alt fra, som de selv skriver på deres begivenhed ,,Aston Martin til North Coast Cruisers, gamle militærkøretøjer, sportsvogne og et udvalg af cykler’’ og konkurrencen Concours de Charme var også at opleve, hvor vi kom med ind i historien omkring den enkelte bil. Her handler det om at gå all in, for også tøjet skal matche til bilens alder. Vi så tidligt på dagen, at der var noget at kæmpe for denne dag, da vi spottede en række pokaler og champagne, som den heldige vinder kunne løbe afsted med. 

Autojumble,gavnø, Racelens

Selvom vi er vant til lidt nyere biler, når vi kører ud og laver garagebesøg eller er til andre events, så er passionen for bilerne, ikke at tage fejl af. Bilerne står flot på trods af deres alder, man kan se, at der bliver kræset for detaljerne og det gør noget godt ved humøret at se den ældre målgruppe gå lige så meget op i deres biler, som den yngre generation, dog på en lidt anden måde, men fællesskabet omkring bilerne er en af lighederne mellem disse. 

Der var lavet zoner efter de enkelte bilmærker og temaer, hvor ejerne havde slået lejr og fik en bid mad og lidt at drikke.

Autojumble,gavnø, Racelens

Hvis man er på udkig efter en gammel bil, kan det være stedet denne er at finde, da en del af dem er til salg under eventet og der er rig mulighed for at få en god snak med den nuværende ejer.

På trods af coronapas og restriktionerne der ikke var udfaset før mandag, dagen efter, var der alligevel mange mennesker, der mødte op med godt humør. Det var rart at opleve den stemning, som vi alle har savnet i mange måneder. 

Vi ser frem til en sommer med flere fede events og vi forventer at deltage i så meget, som vi har mulighed for rundt i landet.

Autojumble,gavnø, Racelens

Følgende vandt ved årets Concours de Charme:

Klasse A        

1. plads, Jørgen Dall, Willys Jeep, 1944

2. plads, Hans Schäfer, Willys Jeep, model Ford GPW, 1942

3. plads, Nicolai Edlers, Pontiac Custom Sedan, 1932

Klasse B        

1. plads, Rasmus Kjær, Lancia Flaminia Berlina, 1958

2. plads, Ulrik af Rosenborg, Mercedes Benz 220 S Ponton, 1958

3. plads, Birgit Schmidt Nielsen, Buick Special, 1951

Klasse C        

1. plads, Robert Madsen, Ferrari Dino 246GT, 1971

2. plads, Henning Bondo Clausen, Volvo Amazon Herregårdsvogn, 1969

3. plads, Johan Krohn Carl, Rover 3500 P6, 1974

Bedste Klubstand               

1. plads          MG Klubben  

2. plads         Classic Mazda Cars

3. plads         Minik Club København

Best in Show, Rasmus Kjær, Lancia Flaminia Berlina, 1958

Publikumsfavorit, Peer Sabat, Alpin Renault A310, 1977

Kæmpe galleri:

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status