Bil, Racelens

Karakteristisk BMW e46

En kold eftermiddag i november trak vi i det varme tøj og kørte til Tappernøje på Sydsjælland for, at besøgte Dennis i sit store værksted. Her går han og roder ved sine biler og der er ingen tvivl om, at her er der lagt rigtig mange timer.

Bil, Racelens

På trods af, at Dennis kun har haft sin BMW e46 siden august 2019, har den gennemgået noget af en forvandling på kort tid. I sommeren 2020 fik han den folieret hos Wrapshop, som sammen med citater og tag, har fået en plads med logo mellem de karakteristiske lyserøde striber. 

Bil, Racelens

“Shine can never replace attitude” – Er et citat som er integreret i folien fra Wrapshop.
Dette efterlever Dennis fuldstændigt med aldrig at vaske BMW’en, ja faktisk med alle sine biler.

Hvorfor valgte Dennis lige præcis denne bil? Ja, kort og godt, var det fordi han skulle have fingrene i noget, han ikke havde skruet på før. Det er helt sikkert, at bilen har gennemgået en kæmpe forvandling. Forinden så bilen helt anderledes, “almindelig” ud og det satte lige prikken over i’et, at han fik noget farve på den. 

Det er langt fra hans første ombyggede bil, da han har/haft en Honda civic og del Sol, en Nissan s14 og en Lexus Is200. Man må nok erkende at denne BMW er den højeste bil Daniel har kørt i, foruden sin vinterbil. 

Det var dog svært kun at holde fokus på den ene bil, når der nu også stod et par andre interessante biler, som ligesom BMW´en, også er noget helt for sig selv. Og Dennis har for nyligt, som man kan se på hans Instagram, anskaffet sig en ny BMW. Kun fantasien sætter grænser for, hvad han har af planer for den.

Bil, Racelens

Centreret løftepunkt – Der er lavet en del ved bilen, men en af de modificeringer som Dennis er mest stolt af er det centreret løftepunkt bagpå.

Dette giver muligheden for at løfte hele bilens bagende med en donkraft, derved skifte begge baghjul på samme tid. Dette kommer til både at spare tid og kræfter, da Dennis relativt ofte skal have nye dæk bagpå.

Denne BMW bruger nemlig relativt meget tid sidelæns, og sammen med den hydragliske håndbremse bære bilens modificeringer også klart præg af dette.

#5Fem – Dennis og hans kammerater bruger tagget/navnet #5fem på instagram, og her kan man tydeligt se at denne vennegruppe er særligt glade for Japanske biler, og én bil er ikke nok.

Bil, Racelens

Blå bog:

Ejer: Dennis Boye Larsen 
Alder: 
Bil: BMW e46
Motor: 2.0 turbo diesel
Årgang: 2001
Hestekræfter: 170 HK
Potte: straight pipe med diesel afgang
Fælge: Keskin 16×9 et15. 40mm spacer bog
Undervogn: Gevindundervogn
Lyd: Så originalt som det overhoved kan være 🙂
Lakering: Original sort med livery fra Wrap Shop
Interiør/Kabine: Hydraulisk håndbremse, rødlys ved gulv

Galleri

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status