V.A.G. Freunde, Racelens

V.A.G. Freunde træf 2021

Den 31. juli var der sat stort kryds i vores kalender for der havde V.A.G. Freunde kaldt til lørdags andagt lidt nord for Aarhus. Trods vejrudsigten var fremmødet stort og opbakningen var kanon.

En større regnbyge trak ind over eventet da dørene var ved at blive slået op, men da klokken blev 10.00 kom solen samt de første flotte biler.

V.A.G. Freunde, Racelens

Med et arrangement i denne kalibre var der naturligvis søret for vaskeplads, og alle der kom lang vejs fra eller lige havde danset en regn dans på vejen, kunne få vasket de søde pus rene.

Til dagen var der sørget for Meguiars samt Cartek bilpleje produkter så, alle kunne få fyldt depoterne op igen. Samt se på de nyheder der nu er kommet.

V.A.G. Freunde, Racelens

V.A.G. Freunde havde sørget for musik til hele dagen, for at sætte den rette stemning. Samt holde regnguderne væk. 🙂 Udover musik var grillene startet op så der kunne serveres lækker mad.

Som andre events, er der selvfølgelig også Show”N”Shine hvor alle kunne tilmelde sig ved ankomst, så der var åbent for alle at kunne løbe afsted med præmier, selvom man ikke vandt her, var man med i lodtrækningen om andre præmier.

V.A.G. Freunde, Racelens

Kort efter middags tid skulle en starkels Suzuki Alto have “kniven”, og man skulle gætte på hvor længe motoren i den holdt ud, ved konstant at være på max omdrejninger. efter blot 6 minutter havde store dele af motorkræften sat ud, men efter hele 13 minutter gav den op, det vil vi da næsten sige er et hæderligt forsøg for en bil i den klasse. 🙂

V.A.G. Freunde, Racelens

Sidst på dagen, måtte ens sommerfugle i maven holde en pause, for der var det tid til at kåre nogle vindere af alle de pokaler og præmier der var på dagen.

Vi siger tak for en super fed dag, med verdensklasse gæstfrihed fra arrangørenes side!

Galleri:

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status