sjællandsringen,sportscar event, Racelens

Sportscar Event – Sjællandsringen

Når vejrudsigten siger regn og augusts varme dage, skiftet over i efterårets kolde september dage, så kunne man få en tendens til, at smide stængerne på sofabordet og tænde tv´et. Heldigvis er der et utal af glade bilejer, med en lidt mere eksotisk vognpakke, som er fuldstændig ligeglad med vejrudsigten. Så længe de har muligheden for, at lade de mange heste få frit løb på en racerbane, så kommer de gladelig. Når så samtidig formålet faktisk også hjælper Børnecancerfonden, så der intet der stopper dem!

sjællandsringen,sportscar event, Racelens

Derfor var det også en tætpakket ryttergård, vi mødte op til søndag d.18/9 på den snart 40 år gamle Sjællandsring, som havde givet de vanelige busser et velfortjent hvil, så de potente sportsvogne, kunne få fornøjelsen af, at drøne rundt med betalende gæster på den godt 1km korte racerbane. Blandt de fremmødte biler var der et hav af Porscher, Ferrarier og selv Racelens darlingen Chris, havde fundet vej, i sin Toyota Supra GR. (https://www.racelens.dk/den-perfekte-bmw/) Udover disse var der også mulighed for en tur i en KTM GTX. En bil som i dag primært er Trackday og racecar, men kommer også i en gadeversion i 2022, hvis man har brug for inspiration til ønskelisten, når der drejer sig om julegaven i år. Her taler vi om en bil som går fra 0-100 på under 3 sek, så der var med garanti brede smil i de mange ture, som blev kørt i søndags.

sjællandsringen,sportscar event, Racelens

Hele setuppet og grunden til, at Sportscar Event afholder dette, samt lignede events, er ganske simpelt. Dette er muligheden for at give alle, mod betaling, muligheden for som passagerer, at mærke disse bilers evner, når de bliver sluppet løs på en lukket racerbane. Der skal hverken holdes for rødt eller overholdes fartgrænser. Og ikke nok med det, så gør Sportscar Event det primært for, at samle ind sammen med de folk der stiller op med deres biler og Jyske Bank, til fordel for Børnecancerfonden.

sjællandsringen,sportscar event, Racelens

Faktisk gjorde de det så godt, så efter søndagens fine fremmøde blandt tilskuerne, som også havde trodset vejret, kunne Sportscar Event stolt berette, at der blev kørt hele 1.029.912 kr. ind i løbet af dage.

sjællandsringen,sportscar event, Racelens

Hvis dette er noget som du kunne tænke, at prøve næste gang Sportscar Event løber af stablen, så hop ind på deres Facebook side, så skal de nok gøre opmærksom på sig selv. https://www.facebook.com/SportscarEvent

sjællandsringen,sportscar event, Racelens

Og hvis man ikke lige har lysten til en tur rundt i en af disse biler, så er der rig mulighed for, at kigge forbi og nyde synet, af disse maskiner og samtidig nyde en Fransk Hotdog eller en gang popcorn, imens ungerne hopper rundt på hoppeborgen

sjællandsringen,sportscar event, Racelens

Kæmpe GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status