DK, Racelens
Supra MK5 - Den perfekte BMW?

Den perfekte BMW?

Et lidt atypisk garage besøg denne gang, da vi plejer, som navnet lyder, at besøge garagen, bilen holder til i, men denne gang møder vi Chris fra Midtsjælland på Refshaleøen i et skønt aften vejr og på en fed industriel lokation. 

Chris er tidligere krigsveteran og mistede for ti år siden begge sine underben i forbindelse med udstationering i Afghanistan og mødet med en vejsidebombe ændrede hans liv. I dag har Chris kunstige underben, men det betød heldigvis ikke, at han droppede sin drøm om en Supra, han kunne tilmed kalde sig for den første privatperson, der har købt denne Supra, og han har haft siden 2019.

DK, Racelens

Grunden til, at han valgte lige præcis denne bil er, at den giver de helt rigtige vibes i maven. Om det blot er en kort cruiser på landevejen eller ture på bane er lige fedt.

Chris har igennem mange år været rigtig glad for Toyota og har selv haft forskellige modeller. Da Toyota lanceret deres nye Z4 var han bestemt ikke begejstret. Han fortæller selv, at en Supra er in-house bygget og fra Japan, så det var Chris´ klare overbevisning. Men et besøg på Vandel Flyveplads for at se en i virkeligheden samt prøvekøre en, ændrede hans opfattelse, for den gav ham alle de rigtige følelser, fra bilens kurver til måden den køre på.

DK, Racelens

Allerede inden bilen var produceret, havde han købt sænkningsfjedre til den og efterfølgende kom der mere til. Det blev til fælge, frontspoiler og sidebræt.
Det bedste ændringer for bilen ifølge Chris er klart at finde på dækkene, her føler han, at den har ændret sig mest. Fra fabrikken ligger den op til sidelæns kørsel og med de nye dæk er den mere balanceret.
Dog var der ikke lige nogle centerkaplser som behagede den kritiske bil entusiast, så de måtte en tur igennem 3D printeren.

DK, Racelens

Vi glæder os til at følge Chris og hans Supra, for at se hvad der kommer til at ske i det nye år.
Noget kommer der i hvert fald til at ske ! 🙂

Blå bog:

Ejer: Chris Krøyer Breum
Bil: Toyota GR Supra ( Z4 i forklædning)
Motor: B58B30C
Årgang: 2019
Hestekræfter: 335 HK
Fælge: Work Meister
Undervogn: Fast nedfrosset mod jorden!
Lyd: JBL Premium Sound System

Galleri

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status