Classic Remise Dûsseldorf

Allingåbro Motor Festival 2022

Flere kilometer før pladsen hvor Allingåbro Motor Festival 2022 skal løbe af stablen, mødte vi en lang kø hvilket er et godt tegn, når man er på vej til et arrangement. Det betyder nemlig ofte at det bliver en god dag med masser af aktion.

Vejret var dog ikke med arrangørerne da der var annonceret regn, regn og regn hele lørdagen. Men vejret var heldigvis nogenlunde med de mange fremmødte.

Classic Remise Dûsseldorf

Eventet i Allingåbro er nemlig ikke kun for bil entusiaster, men også bikere, traktor entusiaster, børnefamilier og folk som bare kan lide god stemning.

Hele dagen blev der serveret øl i massevis over baren, imens man hele tiden kunne høre lyden af larmende biler og dæk som gled rundt i et stort virvar af lykke for os petrolheads.
Der er noget for en hver motor interesseret, da der er nemlig både er traktor træk, drag racing, drifting / brænderplads, motorcross, RC racerbane og boder så langt øjet rækker.

Classic Remise Dûsseldorf

Hvis alt dette ikke var nok, var det også muligt at se nogle flotte showbiler, der var nemlig både amerikaner og JDM plads, med en masse flotte og sjældne biler.

Dørene åbnede kl. 8 og derefter stod den bare på duften på brændte dæk og ud forbrændt benzin.
For kun 350 kr. kunne man få lov at sidde passager i en af drift bilerne, som kørte rundt på banen.
Imellem alle drift bilerne kom der nogle folkeracer biler på banen som kørte et par omgange for at vise deres sportsgren frem.

Kæmpe GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status