Rally Slagelse DM1

ASTINA MEGA MEET 2k22

Astina er danmarks førende virksomhed inden for specialudstyr og styling til biler, de har eksisteret i over 10 år og leverer alt fra undervogne til nye lygter. Igen i år åbnede de deres butik- og pladsen omkring op for en masse bilglade mennesker, som de selv skriver, er træffet for ALLE biler, unikke såvel som helt almindelige modeller.

Man må nok sige at der var alt blandet fra de vilde show biler til dem der lige er trillet ud fra fabrikken.
Astina holde et lidt amputeret event sidste år, som lige kunne lade sig gøre efter corona restriktionerne forsvandt i slutning af året. Du kan læse mere om sidste års event her.

Vi var taget talstærkt afsted til dagens event, da DMI lovede sol og glade mennekser.

Rally Slagelse DM1

Arrangementet startede klokken 10.00 på adressen i Grindsted, men allerede inden da var der gang i pladsen og flere grupper havde arrangeret fælleskørsel fra forskellige steder i landet.

En af de faste traditioner til dette arrangement er auktioner på forskellige ting fra shoppen, hvor man kunne byde på diverse bilpleje produkter og tilbehør til en samlet værdi på 25.000 kroner.

Dj Lewis fra Team Loud N’ Proud var konferencier og Dj på dagen, der blev spillet høj musik og spredt god stemning til hele pladsen, derudover var der en god håndfuld af Team Loud N’ Proud’s crew biler med, som gav en helt speciel atmosfære, kronen på værket i midten var en lyserød bil, som både havde fået kærlighed udvendigt og indvendigt.

Rally Slagelse DM1

Pladsen var godt besøgt hele dagen med 1000+ mennesker og lige så mange biler både på pladsen og de omkringliggende græsarealer. 
Man kunne godt fristes til at sige der var gået lidt festival i den rundt omkring Astina’s hovedkvarter, da folk både havde campingstole og musik med.
Det er udentvivl et af danmarks hyggeligste events.

Rally Slagelse DM1

Ved siden af scenen var der børneområde med hoppepude, soft ice og popcorn. Ligeledes den såkaldte forhandler-gade med forskellige leverandører af bilpleje,her var der på dagen en masse tilbud hos de forskellige udstiller.

Rally Slagelse DM1

Overfor gaden var vaskepladsen, den var godt besat hele dagen, for at få shinet sin bil ekstra op på dagen, i den forbindelse var Autoglym Danmark – Skanoil Aps tilgængelige med deres produkter.

JH-rullefelt var trukket i arbejdstøjet for at finde ud af, hvilken bil der ydede mest. 

Rally Slagelse DM1

 Der var sørget for diverse madboder i form af Dixens pølsevogn og Kaspers foderbræt, churros vogn og ismejeri ved spiseområdet, her holdt Pure Gold også til. 

Kæmpe GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status