Auto Show, Racelens

Auto Show 2023

Danmarks største bilmesse, bilmessen for hele familien, den ultimative danske biloplevelse, kært barn har mange navne og med fuld fart og et fedt program lever Auto Show op til alle titler. For femte gang samlede Auto Show det bedste fra bilernes verden i Odense Congress Center og havde rekordmange besøgende med et besøgstal på 27.640. Det famøse røde bånd blev i år klippet af Petter og Oliver Solberg, der dermed åbnede Auto Show og bød velkommen til to actionfyldte dage på de 40.000 kvadratmeter indendørs arealer fordelt på fire haller samt Sailun Live Arena og udeområdet

Auto Show, Racelens

Jyske Bank Arena

På scene i Jyske Bank Arena debatterede repræsentanter fra Clever og Elbilforeningen samt Mikkel Thomsager fra Bil Magasinet om elbiler og opladningsmuligheder. Vlado fra Politijagt blev interviewet om sit arbejdsliv og medvirken i Politijagt. 

Petter og Oliver Solberg fortalte om deres liv i verdenstoppen af rallysporten. 

De tre finale biler i Årets GTI blev præsenteret, med i finalen var Hyundai I30 N, Cupra Formentor VZ5 og Toyota GR Yaris og efter den endelig afstemning vandt Toyota GR Yaris årets GTI 2023.

Ferrari SF 90 Stradale og Lamborghini Aventador LP 720-4 Anniversario blev præsenteret af MB Group og Aston Martin præsenterede et udvalg af superbiler. 

Hele Danmarks motorprinsesse, Motor Mille, lavede meet n’ greet på scenen, der blev snakket, taget billeder og Motor Mille beundrede de mange børn, der var klædt ud som hende. 

Auto Show, Racelens

Hal A

Det første møde i hallen var kæmpe biler fra RAM Danmark efterfulgt af DC Workshop powered by Selected Car Group, værkstedet med certificering i at skrue på nogle af de fineste biler og de blev vist frem. Samtidig leverede de Formel 1 opvisning i Jos Verstappens tidligere Formel 1 racer.

Auto Show, Racelens

Trackdayklubben er Danmarks største arrangør af trackdays på primært de danske baner og i standen stod Jeppe Rimmen, der står bag Trackdayklubben, sammen med hans crew og et udvalg af fede trackday-biler. 

Ved siden af Trackdayklubben stod EVN Ring Rentals klar til at fortælle om de trackday-biler, de udlejer ved Nürburgring syd for Køln i byen Nürburg, den legendariske bane på hele 20,8 kilometer, her udlejer de blandt andet BMW M2 Competition Clubsport, Porsche 911 Carrera S og Renault Megane RS Trophy.

Hal B

Sidste år blev simracing introduceret til Auto Show og det var uden tvivl en succes, Hal B blev herefter omdøbt til Asetek Simsports Arena og hele udviklingen styres af FYRA Simsport. Med mottoet ‘’Let’s FYRA it up together’’ kan alle være med i online universet og køre på forskellige racerbaner med kvalitetsudstyr fra Asetek Simsport.

Auto Show, Racelens

First Grade arrangerede meet n’ greet med nogle af landets største Youtubere, hvor hele familien Münster og Alexander Husum tog selfies, skrev autografer og solgte merchandise.

Auto Show, Racelens

Hal C 

Messens største hal med udstilling af biler fra forhandlere som Karvil Group, FORLease og Langeskov Lesing. Tuning specialist og motoroptimering, JE Performance, der er autoriseret forhandler samt installatør for Emtron, Haltech, Fueltech, Link samt AMP EFI og derudover har erfaring med indkøring samt udarbejdelse af ledningsnet til blandt andet MaxxEcu og Ecumaster, havde Chris Breums iøjnefaldende, gule Toyota Supra stående.

Auto Show, Racelens

Bilpleje hos Biltema og Pro Car Shop. Reservedele hos Nardocar. 

Fede kasser, dækspark og merchandise hos High On Cars.  Billede- og videoskærme samt Mike Rønkels unikke Volkswagen Bobble og Simon Vallentins Hyundai I20 N Rallybil i vores egen stand til lyden af CarSound, der er specialister i lyd og biler. 

Sailun Live Arena

Auto Show, Racelens

Hele syv køreshows henover weekenden var på programmet og tribunerne var fyldte en halv time før hvert køreshow, en kæmpe succes er ingen overdrivelse og kørerne gav den gas på Sailun Live Arena, der hurtigt blev dækket af røg og Niels Becker fra High On Cars speakede og spredte god stemning. Et par sjove indslag blev det til, da flere af driftbilerne stoppede foran Niels Becker, den ene gang kom Vlado fra Politijagt ud af en af bilerne og Niels spurgte ham, om kørslen lå under kategorien vanvidskørsel, hvortil han svarede, at det ihvertfald var vanvittig sjovt.
En af de andre gange sad FPV drone piloten Mateusz Matejko og fløj sin FPV drone imens han var passager. Monster Energy leverede et show med hele 1200 hestekræfter og Steve Baggsy Biagioni bag rattet i Nissan GT-R Liberty Walk.

I 2000-sæsonen kørte Jos Verstappen i den ikoniske Arrows A21 Formel 1 racer med 800 hestekræfter og lige netop den blev fyret af på Sailun Live Arena.

Auto Show, Racelens

Udendørsområdet bød på Time Trial Challenge med Petter Solberg, Oliver Solberg og Steve Baggsy Biagioni i Monster teltet, LZ Køreskole stod for challenge i parallelparkering, hvor præmien lød på et valgfrit kørekort og CarSound bragede derudaf med deres mange højttalere. 

Kæmpe GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status