Biler i bymidten 2023,hoppeborg,amerikanerbil, Racelens

Biler i bymidten 2023 – Holbæk

Arrangementet for hele familien, det er det Holbæk byforum skriver på deres hjemmeside om Biler i bymidten. Dette er også lige det vi bliver mødt af da lørdag d. 6/5. flere gader i bymidten er lukket og fyldt med biler og hoppeborge. I smedelundsgade står bilerne pænt opstillet, så man kan se dem fra alle sider. 

Biler i bymidten 2023,hoppeborg,amerikanerbil, Racelens

Der er en god blanding af veteranbiler, amerikanerbiler og specialbiler, et par motorcykler har også sneget sig med. Ned gennem Ahlgade udstiller 12 autoriseret bilforhandler alverdens nye biler, som der er god mulighed for at se på, høre om og prøve at side i. Når man havde kantet sig mellem alle de nye biler og de mange mennesker der var for at kigge på dem, nåede man ned til de blå blink. Blinkene kom fra politibilerne, ambulancen og brandbilerne, alle stillet op til stor glæde for de mange børn. Dee fik lov til at side på en politimotorcykel, gå ind i en ambulance, side på en brandbil og meget mere. 

Biler i bymidten 2023,hoppeborg,amerikanerbil, Racelens

Børnene var generelt i stor fokus under arrangementet. Der var 3 børneområder forskellige steder i bymidten, med forskellige hoppeborge og et enkelt sted mulighed for at køre på jetscooter. Derud over kørte et lille tog også rundt mellem biller og mennesker. 

Frem til kl. 13 havde alle besøgende mulighed for at stemme på bilerne i forskellige kategorier, årets amerikanerbil, årets flinkeste ejer, årets publikumsfavorit og årets mest gennemførte look. 

Biler i bymidten 2023,hoppeborg,amerikanerbil, Racelens

Ud over arrangementet med de mange flotte biler, havde butikkerne i bymidten også åben. Der var derfor både mulighed for at kigge på biler og få klaret shoppingen. 

Hen ad eftermiddagen begyndte butikkerne at lukke og der blev længer og længer mellem menneskerne. Kl.  15 blev der igen åbnet op for at vi måtte køre på pladsen og vi kunne sætte kursen hjem. 

GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status