Rally Slagelse DM1

Biler i bymidten 2022 – Holbæk

Holbæk byforum står for at arrangere vestsjællandsk største træf med udstillere, forhandler af bilpleje produkter, stylings stumper og alle Holbæks erhvervs drivende støtter op om dette arrangement.

Hele Ahlgade var spærret af med udstillere fra byens bilforhandlere hvor de lækreste og hurtigste modeller fra deres portefølje var vist frem.
For at have noget for hele familien var Nygade plasteret til at små fjernstyrede modelbiler og racerbiler, så de små kunne få luftet deres indre fartdjævel.

Rally Slagelse DM1

Smedelundsgade og Labæk var spærret af for udstiller biler, så alle veteranbiler som mødes på Holbæk havn hver tirsdag, samt en masse andre lækre biler kunne vises frem i den friske sommer luft som kom indover byen ved middagstid.

Holbæk Garden kom forbi og spillede det bedste de havde lært, for at gøre dagen til en fest dag, var der opsat hoppeborge til de mindste, samt loppemarked for dem som gerne vil finde en guldskat gemt i alt det gamle fra loftet.

Rally Slagelse DM1

“Uden mad og drikke dur helten ikke” er der et gammelt ordsprog som siger, så det var der naturligvis også sørget for, både Meny og en Thaibox var stillet op så man kunne få stillet sulten og tørsten.

Kanon arrangement og godt besøgt af alle de lokale.

Kæmpe GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status