BKC Get Together meetup, Racelens

BKC Get Together meetup

BKC Get Together meetup, afholdt af Bankrpt Cubbs lørdag d. 6 Maj, havde over 1000 besøgende bilinteresseret forbi træffet, hvor der kunne ses på helt unikke biler. Stærkt repræsenteret af mest JDM biler og også lidt tyske automobiler, som var udstillet i et 1500kvm. stor showroom, samt udeområdet blev brugt til endnu flere gæstende pimpet biler.

BKC Get Together meetup, Racelens

I løbet af dagen, foregik der sideløbende en konkurrence på facebook, nemlig peoples choice og her var det Mads med sin lilla bredbyggede E30 (bmwboostjunkie) som stak af med prisen. Der var også en bedste lyd konkurrence, som Mikkel med sin R33 GT-S vandt, med nogle høje knald og brag fra bilens RB25 motor med single turbo. I blandt de mange fremmødte var der et par som stod ud, og som folk måske også kender – Batmo 365, flybyman, Dragon Racing, JPD Denmark og Parkedprojekt, mødte alle op med stande, hvor der var mulighed for at købe stickers, t-shirts, accessoires og andet. Selv når den lille sult meldte sig, så var der også tænkt på dette. Maden på stedet som var præsenteret af King Of Wraps, som havde udsolgt efter 2 timer. Bankrpt Cubbs havde også selv en stand oppe, hvor man kunne købe deres super fede tøj i forskellige varianter. Missede I muligheden, så kan tøjet købes herfra https://www.bankrptcubbs.com/

BKC Get Together meetup, Racelens

 Man kunne i samme stand også købe forfriskninger og få en gratis Cult energi drik. Cult havde været så flinke at sponsorer over 1000 dåser energi drikke til eventet, så folket gladelig tog imod. Hele dagen inden træffet havde crewet knoklet for at, få det til at spille max. Dette udnyttede vi også til, at skyde lidt billeder, da der så fint var sat lækret lys op i showroomet.

BKC Get Together meetup, Racelens

Hvem/hvad er Bankrpt Cubbs (BKC)? Bankrpt Cubbs er stiftet af to unge gutter Daniel og Emil, som begge har et vanvittigt drive og gå på mod. Bankrpt Cubbs som er et slang udtryk for “Unge drenge, som er fallit – Bruger alle deres penge på biler” blev stiftet i slutningen af 2022, Daniel og Emil mødtes tilbage i 2018 og det har udviklet sig til dette. Bankrpt Cubbs er på en mission om at lave et tøjbrand under deres navn (Tøjbrandet er inspireret af Japansk bilkultur og moderne design), hvor de i fremtiden vil afholde store events/biltræf, med stort engagement og mange medvirkende. Gutterne bag er virkelig dygtige til deres ting og er meget passioneret omkring deres brand og bil kulturen i Danmark, derfor vil de gerne forbedre bilmiljøet ved at afholde lovlige træf, hvor folk kan mødes for at se på lækre biler og fortælle røver historier. (De havde for eksempel informeret politiet omkring deres træf Lørdag d. 6 Maj, så hvis der var nogle der ringede omkring trafik eller andet vidste Politiet hvorfor).

BKC Get Together meetup, Racelens

Aftermovie

GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status