Cartec - Car Meet 2022
Cartec Car Meet

Cartec Car Meet 2022

Cartec - Car Meet 2022

Cartecs første event blev afholdt 2. april, med udmeldingen i slut marts om, at pladsen ville være fuld med mere end 15 udstillere og 1800 interesserede på Facebook var forventningerne høje, kun midlertidigt afbrudt af, at landet blev dækket af sne dagene op til, men vi var heldige med vejret på selve dagen og solen skinnede fra start til slut. Efter et par måneders planlægning og annoncering af de mange udstillere stod det klart, at der var lagt op til noget stort og Cartec havde op til arrangementet gjort rigtig meget ud af deres sted med nyt showroom og et besøg fra en anlægsgartner til at lave deres indkørsel optimal for selv de biler, der ligger helt nede på maven, så de kunne komme ind på udstiller området. 

Cartec - Car Meet 2022

Allerede inden klokken 10.00, hvor træffet startede, var der godt med mennesker på pladsen og goodiebags til de første 250 gæster, der forsvandt inden for den første time.

Cartec - Car Meet 2022

Gennem hele dagen var der fyldt op med biler både på den store parkeringsplads og ude på vejen. 

Cartec - Car Meet 2022

Et flot besøgstal på 1.000+, over 400 besøgende biler og dj Lewis fra Team Loud ‘n’ proud, der leverede musik og god stemning. For de båd interesserede var der også noget at kigge på, da CPB service lagde vejen forbi og der var mulighed for at hører om Cartces Yachtec produkter.

Cartec - Car Meet 2022

Som til ethvert andet træf skal der selvfølgelig være mad til de fremmødte, grillcyklen og festudlejning-kbh.dk sørgede for det hele med grillmad, slushice, softice, popcorn og varme pandekager til stor glæde for de besøgende og festudlejning-kbh.dk måtte meldte pandekagerne udsolgt allerede ved frokost tid.

Cartec - Car Meet 2022

I vores stand fik vi assistance af Overboost driftteam, der kom og viste sin drift bil frem og det trak mange mennesker til standen, vi fik uddelt visitkort, konkurrence sedler og klistermærker.

Cartec - Car Meet 2022

Vores konkurrence foregik på Facebook på dagen, hvor præmien var 2x billetter til Auto Show i Odense, lækkerier fra Cartec og et fotoshoot med vinderens bil.

Dagens vinder blev trukket 15.30 ved præmieoverrækkelse i forbindelse med dagens andre konkurrencer. Vinderen af vores konkurrence blev Silas Wesselhoff med sin Nissan 200SX.

Cartec - Car Meet 2022

Cartecs konkurrence People’s choice blev vundet af Mathias Bach med hans lilla VW Golf, det var dog ikke den eneste sejr han hev med hjem fra eventet, han vandt også prisen for den fedeste VW fra Club Golf Danmark. Læs mere om Bachs VW Golf HER

Cartec - Car Meet 2022
Cartec - Car Meet 2022

Galleri

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status