Classic Race Aarhus 2021, Racelens

Classic Race Aarhus 2021

Classic Race Aarhus havde undtagelsesvis skiftet Maj´s varme dage ud med Septembers mere ustadige vejr, hvilket dog viste sig fra sin fine side til trods for udsigten til regn en hel weekend. Claasic Race Aarhus havde som noget nyt på racelisten fået plads til Pro/Am serien, som gav fuld valuta til alle fremmødte, med et opløb i finaleheatet der næsten krævet målfoto for at kåre vinderen.

Classic Race Aarhus 2021, Racelens

TCR indtog også racebanen rundet om Mindeparken og lagde dermed asfalt og skov til en anderledes oplevelse end hvad der normalt er at finde på TCR´s løbsliste, som desværre i finale løbet, sendte Jan Magnussen ud af løbet efter sammenstød på først omgang. Det store festområdet havde i år fået Lego som det helt store trækplaster og samtidig alverdens bilmodeller, kunne de også løfte sløret for en 1:1 udgave af Tom Kristensens Le Mans vindende Audi, hvilket trak børn og barnelige sjæle til sig i stor stil.

Classic Race Aarhus 2021, Racelens

Der skal samtidig fra Racelens lyde et kæmpe kudos til de mekanikere der fik en bil køreklar til race søndag efter, at havde taget en tur rundt og landet på taget i løbet lørdag. Der er næppe blevet til mange timers søvn den nat og endnu et bevis på der både bliver kørt race, selvom det er gamle biler og den passion der gennemsyrer hele ryttergården, når dette løb finder sted.

Se billeder fra de individuelle dage her:

Højdepunkter fra Classic Race Aarhus 2021

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status