Clean Chaser, Racelens

Clean Chaser

Toyota Chaser JZX 100 S2

Hos Andersen Biler i Rødovre møder vi 26 årige Daniel, måske bedre kendt som Swaychaser. Daniel ejer den fine hvide Toyota Chaser jzx100 S2 og interessen for lige netop denne bil startede for 10 år siden, da Daniel som 16 årig gik på Roskilde tekniske skole og ved et tilfælde så bilen på skolens parkeringsplads. Daniel havde ingen ide om, hvilken bil det var på daværende tidspunkt, men én ting var helt sikkert, han skulle selv have sådan en, en dag.

Clean Chaser, Racelens

Og dagen kom blot fem år senere, da han selv købte en Toyota Chaser.

Siden købet af bilen, har den været igennem en del! 

Motorrummet har været tømt for diverse beholdere, batterier og sikringsboksen, motorrummet er svejst, lukket til og blevet lakeret, ligesom motoren har været skilt helt ad og er efterfølgende blevet lakeret. Derudover har Daniel lavet sikringsboks i handskerummet, bilen har fået komplet bodykit fra Origin, komplet justerbare arme i undervognen med aircups, komplet rockford fosgate anlæg, Recaro forsæder, lakeret og monteret fælge samt hjemmebygget forlygter. 

Clean Chaser, Racelens

Med alle de justeringer kommer man sjældent uden om udfordringer på sin vej mod et fedt resultat og Daniels rejse dertil var ingen undtagelse, udfordringerne var mange og blandt andet reservedele var svære at finde og glasfiber bodykittet skulle tilpasses. Timerne med bilen har været mange og da det er den første ombyggede bil, Daniel har er dette helt naturligt.

Selvom bilen har fået mange udseendemæssige opfriskninger, er Daniel mest glad for, at motorrummet blev frisket op og i dag ser helt clean ud, den del er der styr på, så fremtidsplanerne er af udseendemæssig karakter, hvor han vil have et endnu vildere og voldsomt bodykit og livery.

Hvis du ønsker at se Swaychaser i levende live, kan bilen opleves ved Bankrpt Cubbs næste arrangement.

Clean Chaser, Racelens

Blå bog:

Ejer: Daniel

Bil: Toyota Chaser JZX100 S2

Motor: 2.5 1jz vvt

Årgang: 1999

Hestekræfter: 280 hårdt pisket japanske heste

Undervogn: Tein flex + aircups

Lyd: Rockford fosgate

Styling: Origin bodykit, cleaned motorrum, fælge og custom forlygter

Lakering: Original Toyota perlemorshvid 057

Interiør/Kabine: Recaro forstole  

GALLERI

GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status