Custom Motor Show 2024, Racelens

Custom Motor Show 2024

Sæt allerede nu kryds i Påsken 2025!

Custom Motor Show satte endnu engang standarden voldsomt højt og viste hvorfor det er Nordens største indendørs biltræf.

Custom Motor Show 2024, Racelens

Med over 97.000 besøgende på Elima Messecenter i Jönköping i påsken blev der dermed sat rekord i antal besøgende hen over de 4 dage der åbent for publikum. Custom Motor Show tilbyder alt fra de vildeste ombygninger, klassiske retro biler, alle slags racerbiler, kæmpe Kids Corner med sjov til børn og show. Derudover motorcykel og amerikaner biler som du aldrig har set før i 4 kæmpe haller. Udenfor på deres Meguiar’s Action Arena var der stuntshow og masser af dæk røg fra Påsksladden, som er en Pro Drifting konkurrence med vilde battles. Og har man ikke fået nok af brændt gummi så bød muligheden sig lørdag aften, da en brænderplads på messen åbnede fra kl. 19, hvor alle kunne komme ind med deres bil og give den gas under kontrolleret forhold. Så er du også til biler, så få sat kryds allerede nu i Påsken 2025, så du er klar til Custom Motor Show næste år, hvor en hel by summer af biler også i gader og stræder. Altså faktisk får lov til det i samarbejde med politiet.

Custom Motor Show 2024, Racelens

Vi var selvfølgelig på plads og har skudt en masse fede billeder, vi var nok ikke kommet hjem endnu hvis de forsat havde haft åbent, for hold nu op hvor var der mange fede biler, skøre ombyg. Biler med så mange detaljer, at vi nok har overset en eller to.

Custom Motor Show 2024, Racelens

Hal A

I hal A kan man oplev en god bladning af ombygge biler, kæmpe anlæg, bilklubber som viser deres biler frem. I år var der en Opel Rekord fra 70’erne til en ombygget Mclaren. Mulighed for gode tilbud på lydtilbehør til sin egen bil fra nogle af de store udbyder. Og ude foran Hall A er der showgraden som også byder på flotte stylet biler, som er folk der ”bare” kommer for at se messen, men har gjort lidt ekstra ud deres bil og vil ind på messen.   

Custom Motor Show 2024, Racelens

Hal B

I hal B kan børn oplev Kids Corner, hvor der bygges med Lego, prøves kræfter med fjernstyret driftbiler, simulator eller elektrisk børnedriftcart. Et kæmpe udvalg af racerbiler fra Volvo 240 til Ford Escort Cosworth WRC, dragracer. Stort set alt Gatebil.no og Mantroppark viser hvad de kan. Det er også her hvor alle de producenter af klargøringsmidler til biler, viser hvad de kan, masser af tilbud og de biler som de støtter. Så uanset hvor øjet kigger hen, ser du en flotter og flotter.

Custom Motor Show 2024, Racelens

Hal C

I Hal C her snakker vi 90% sindssyge amerikaner biler og motorcykler, hvor man tænker hvordan kan det lade sig gøre, det er også her Sverige flottes bil blev fundet. Så er du til crom, utroliglige restaureringer så sæt en hel dag af til hal C. Og der stod den, lastbilen som nogle husker fra filmen Convoy og så var den dansk, kun lige kørt små 3.000.0000 km og Western Saloon bag i.

Custom Motor Show 2024, Racelens

Hal D

Hal D er som at rejse tilbage i tiden, klassiske biler, der står originalt med kærlighed loyalitet som en Volvo 850R i gul. Live bilbyggeri som de laver på messen i hele påsken, det bliver svejset, banket og smurt, så duften af værksted er også tilstede. Der var da også lige blevet plads til en helikopter.    

Custom Motor Show 2024, Racelens

David Gunnars blev vinder af Sveriges Snyggaste Bil 2024 med sin Chevrolet Corvair med en Audi V8 motor, hjernedød gennemført bil!!  Velkendt Lukas Kooz havde taget sit nyeste færdigbygget projekt med. En Lexus    LC500, han har altid drømt om at bygge en Lexus om og det var endelig kunne lykkes. Ilpo Varonens fra Finland havde sin ekstrem flotte Dogde Challenger som ja, lige fik en Viper V10 motor lagt i. Fredrik Forsberg havde valgt at hylde Golf 50 års jubilæum i år med en total gennemført smuk enkel stil, motoren er en VR6-motor dækket af Porsche Cayenne cover, luft undervogn og clean, Og som Fredrik fortalte os, var bilen bygget til at blive brugt, så planen var den skal til GTi træf i Tyskland til sommer. Vel og mærket, hvor han kører der til i den ombygget bil.

Kæmpe GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status