Danes N Dub's 2022

Danes N Dub’s 2022

I weekenden blev det 8. Danes N Dub’s afholdt og det var igen den naturskønne plads i Fruerlundparken ved Øster Hurup der lagde rammerne. Danes N Dub’s er et træf for biler i folkevognsfamilien og der er derfor en del forskellige bilmærker på pladsen, bla. volkswagen, Audi og Seat.

Træffet strækker sig fra fredag morgen til søndag eftermiddag, men for de trofaste fans som os, er der mulighed for at komme ind på pladsen allerede torsdag middag.  

Danes N Dub's 2022

Portene åbnede kl 12.00 torsdag, men flere biler havde holdt i kø længe inden, for at finde den helt rigtige græsplet til deres camp. Selv mødes vi med folk i Rønnede, Slagelse og Middelfart og kom i en lang convoy på 11-12 biler, en god blanding af Golf 7, Jetta, Leon, Golf 3, Polo, Up og en Opel Astra med en campingvogn. Opelen fik dog kun lov til at komme ind på campingvognen og blev derefter pænt bedt om at holde uden for porten.

I løbet af torsdagen begyndte pladsen stille og roligt at summe af stemning og folk begyndte at lave camps med pavilloner, campingvogne og telte i alle størrelser. Ellers bød torsdag mest på hygge i egen og andres camps, inden det gik løs i Grotten med fri fadøl i en time for 70 kr.

Fredag startede roligt, særligt for dem der havde ondt i hovedet eller var trætte efter en hyggelig aften i campen eller i Grotten. I løbet af fredagen kom der mange flere biler til pladsen og campingområderne begyndte virkelig at tage form. Kl 16 lagde vi turen fordi Grotten hvor de Finske gæster havde planlagt en sprog Quiz. Der blev valgt to deltager fra hvert af de repræsenteret lande, Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Derefter kom der et finsk ord op på en skærm og holdende skulle prøve at udtale ordet og komme med et bud på hvad det betød. Ordene blev gradvis svære og det længste ord var på 62 bokstaver og det endte med at være Sverige der løb af med sejren.

Danes N Dub's 2022

Brezzer Bingo og præmier i Grotten

Kl. 19 stod vi igen klar i Grotten både for at finde ly for den lette regn der plagede os, men også for at være tilskuere til Brezzer Bingo. Her havde Danes N Dub’s fået hjælp fra Cartec til at finde fede præmier bestående af vaske produkter og drikkevare.

Senere skulle der havde været sejlet de indledende runder af kanostafetten, men grundet regnvejret blev det aflyst og lagt sammen med finalen der skulle sejles lørdag aften.

Lørdagens største højdepunkt for rigtig mange af bilentusiasterne var Show and shine, hvor de fik lov til at vise deres hårde og for nogen dyre arbejde frem. Denne del af træffet tiltræk også en del tilskuere udefra, der skulle ind og se alle de flotte og mere eller mindre unikke biler. For at være sikker på, at bilen stod så flot den kunne, havde mange været forbi vores sponsor Cartec, der selvfølgelig var at finde på pladsen. Cartec havde stillet op med en stor vaskeplads med højtryksrenser og skyggetelte til aftørring. Der var lavet en fin vejledning med hvilke rækkefølge man skulle bruge deres forskellige produkter, for at opnå optimal vask, så alle kunne være med. Ved præmieoverrækkelsen der også fandt sted på vaskepladsen, blev vi alle lovet at næste år ville de sørge for at vaskepladsen var overdækket. Dette er noget vi vil huske, og holde dem op på.  

Danes N Dub's 2022

Show and shine

Ifølge programmet for Danes N Dub’s skulle der lørdag eftermiddage havde været afholdt Promille hockey og Cartec skulle havde afholdt Brezzer run. Begge disse events blev desværre aflyst grundet for få tilmeldte.

Efter aftensmad kl. 19.30 var størstedelen af alle gæster samlet omkring vaskepladsen til overrækningen af de forskellige priser for Show and shine. Der blev uddelt 14 priser fra forskellige foreninger.

LWRD: En Golf 2 GTI 16A eget af Johan. Bilen er sinket og drengene fra LWRD syntes den havde nogle fede fælge, og Johan havde fået hjælp fra sine kammerater til at sætte bilen i stand.

Lowland: Jetta MK1 med en VR5 motor eget af Risto Puhakka Fra Finland, de syntes det var pladsens mest gennemførte.

BNHF: Pris for bedste luftundervogn- Rød Beetle eget af en fra team LWRD. De syntes bla. at den havde nogle flotte rene linjer.  
Pris for bedste fælge- VW Scirocco eget af Snor fra LWRD. De syntes bilen var specielt lavet.

Club Golf: Polo MK2 eget af Vitor Santos fra Portugal. De havde valgt den fordi den var pæn og klassisk.

En gruppe fra Tyskland: Lilla Golf 2 VR6 eget af Kenneth. De kunne godt lide detaljerne i kobber og hjulene.

Stance of Scandinavia fra Norge: Passat US B3. De havde valgt bilen fordi den har en sjov historie og så havde den bla. specielle amerikanske seler og knæbeskytter.

H2O fra Finland: VW T2 Syncro. De kunne godt lide 5 biler, men ud fra at de godt kan lide natur og at bringe folk sammen, blev det denne. Den bliver brugt til det formål den er skabt til også på lange distancer.  

VAG Freund: Grøn MK 1 Jetta eget af en tysker. De havde haft svært ved at vælge mellem de mange flotte biller og havde været nødt til at stemme om hvem der havde den flotteste og mest gennemførte bil.

Pats for Dubs: Golf 1 Cabriolet eget af Lars. Valgt ud fra at det var en klassiker hvor det hele spillede.  

Jesus and Friends: Seat Leon Cubra VR6 eget af Morten. De går op i de 3 F’er Fælge, farve og folie og at folk har brugt tid på deres bil. Det har Morten og han har selv lavet det meste på sin bil.

Danes N Dub's 2022

Cartec prisoverrækning

Cartec: De havde i år valgt at dele 2 priser ud der begge vandt nogle af deres produkter.
Den mest komplette bil- Gul VW Golf 4 variant 1,8T eget af Kim. Kim har brugt 5 år på at få sin bil til at stå som den gør. Den havde en meget gennemført gul lak med perlemors effekt, som var med til at gøre at den vandt, da Cartec ikke går så meget op i motor mm.
Pladsens grimmeste (kunne trænge til en kærlig hånd) – Rød VW T2+……..

Til slut havde Cartec en lille ekstra præmie til pladsens fedeste køretøj- En sofa der havde kørt rundt på pladsen hele dagen. De vandt en læder pakke, til pleje af sofaen.

Bamsefar og slikkepindene til Kanostafet

Aftenen blev rundet af med Kanostafet. 6 hold stillede op til start: Bamsefar og slikkepindene, Team trøstepik, Stance of Skandinavia, Lakridspiberne, Rundhovedforeningen og Team DumNums. Alle hold bestod af 4 deltager der skulle sejle to og to. De skulle ned i kanoen, sejle ud rundt om åkanderne, hen til Grotten, bunde en brezzer eller fadøl, aflevere flasken og tilbage for at bytte med resten af holdet. Der var meget svingende præstationer og en del kæntringer. Til sidst løb Stance of Skandinavia med sejleren og præmien på 4 fribilletter med mad til næste år.   

De der ikke kørte hjem lørdag aften kunne runde et vellykket Danes N Dub’s af i Grotten hvor DJ Lewis fra team Loud ‘n’ Proud spillede op til fest ligesom om fredagen.

Kæmpe GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status