, Racelens

Drift / Træning på Sturup

Sturup trænings weekend arrangeret af Nordic Drift Series.
Desværre så er vi stadig plaget af Covid-19, det vil sige at dette arrangement kun var for kører samt presse, forhåbentligt bliver dette snart hævet, så vi kan få nogle fede weekender, ude på banerne.

Weekend bød på meget blandet vejr, fra vejrguderne. Dog var det tørt nok til at se en masse røg, hvilket vi så fotografer er særdeles glad for.

Det var årets første event for de fleste af drifterne, så de fleste af bilerne ankom nærmest som nye, men som det plejer at være når man tæsker en bil sidelens rundt på en bane, så ryger der typisk en for- eller bagkofanger i løbet af dagen og denne weekend var ingen undtagelse!

Vores fotografer Louise og Andreas var afsted med AS-motorsport, hvor de to er “hus fotografer”, og er med til alle løb som Anders kommer ud til.

Det blev ikke til meget kørsel for DG-biler, da begge biler stod af allerede om lørdagen, hvilket er en af “herlighederne” ved denne sportsgren

Hos AS-motorsport der var der problemer med generator og krumtarm føleren, det blev dog fikset til sidst om lørdagen, efter et smut tilbage til Danmark efter stumper.
Anders kom heldigvis ud og køre igen om søndagen. Det betød også at Andreas fik lidt mere tid i pitten og lidt mindre på banen, da han brugte tid på at hjælpe Anders med bilen.

Har du ikke været til et drift event endnu, så er det bare med at komme afsted. Der er altid god stemning og alle hjælper alle ligemeget om det er træning eller konkurrence.

Vi glæder os til Nordic Drift Series og andre drift løb kommer igang igen.

Galleri:

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status