hms, Racelens

Finaleløb HMS – Knutstorp

Selvom ens shorts er lagt bagest i skabet og turen igennem Skåne, bød på flere visne blade på vejen end solskins stråler, så var der stadig mulighed for, at nå en løbsweekend mere for HMS. Det var nemlig blevet tid til finaleløbet på Ring Knutstorp for både de helt gamle 65´er og så op til Youngtimerne. Hele 116 biler og deres ejer havde meldt deres ankomst til weekend, så der var bestemt masser at se på.

hms, Racelens

Vi tog forbi om søndagen, for at se de sidste to heat for alle afdelinger, som så også var de allersidste heat for i år og dermed afgørende for mesterskabet i div klasser. Knutstorp vuggende sving og hurtigere langside, svigtede heller ikke denne gang og bød på drabelige dueller, til grupperace på opløbsstrækning, for at få de allersidste point til mesterskabet. Så var det ikke i front der blev kørt tæt og fair, så var det alle andre steder på banen, hvilket gjorde det til en utrolig seværdig raceløbsdag for tilskuerne, som havde taget turen over broen.

hms, Racelens

På banen var det følgende klasser, der skiftevis bød op til race i løbet af både lørdagen og søndagen. Alle tider fra løbet kan se her – https://speedhive.com/Events/2058278

  • Historisk Formel
  • Historisk 65 TC & GT
  • Historisk 71 0-1300
  • Historisk 71 over 1300
  • Historisk 76/81+90 & Klassisk TC/GT
  • Youngtimer 1+3
  • Youngtimer 2
hms, Racelens

Der skal samtidig også lyde en stor cadeau til officials og HMS staben, for en veludført løbsweekend, hvor der var fantastiske muligheder, når der blev givet fri leg, under eget ansvar til os fotografer.

hms, Racelens

Hvis vi endelige skal være lidt kritiske angående arrangementet, så var det klart at Lucy havde lukket og dermed ingen mulighed for, at få lidt svensk kolonarisk landevejs kost indtaget. Heldigvis havde det lokale pizzeria åbent, så helt ulykkelig tog vi ikke derfra.

hms, Racelens

Vi fra Racelens, siger tak for i år og ser frem til, at komme ud og skyde billeder igen næste sæson!

hms, Racelens

Kæmpe GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status