Friis carclean, Racelens
Friis Carclean 4 års fødselsdag

Friis Carclean 4 års fødselsdag

Fredag den 24. september inviterede Friis Carclean til et brag af en fødselsdagsfest på Gartnervej 16 i Holmegaard. Friis Carclean kunne fejre 4 års fødselsdag med, som han selv beskriver det ,,Verdens bedste kunder og følgere´´

Der var lagt op til et brag af et arrangement, det foregik fra klokken 15.00 til 19.30, hvor der var store flotte kager, selvfølgelig med Friis Carclean logoer, spandevis af kaffe samt en masse glade mennesker og deres biler på pladsen.

Friis carclean, Racelens

Der var som altid mulighed for at købe mad, denne gang fra California street tacos, der uheldigvis havde svært ved at holde gang i grillen, grundet det svingende vejr.

På værkstedet var THansen mødt op og det var muligt at sparer lidt procenter på henholdsvis ,,Alle ikke nedsatte autoreservedele og alle imperial dæk.´´

I Meguiars butikken var der også lidt at sparer, her på de fleste bilplejeprodukter samt procenter på klargøringer, der blev bestilt på dagen. Red Bull var ligesom ved sidste event hos Friis Carclean også til stede.

Friis carclean, Racelens

Fra klokken 19.30, kørte alle deres biler væk fra pladsen, da det var tid til drift show for lukkede porte, her var Andreas Anker, Christian fra Overboost driftteam og Nick Madsen klar til at give gæsterne et lille indblik i, hvad drift er for en størrelse. Det var tydeligt, både at se- og hører, at det var en stor oplevelse for de fremmødte og selvom der desværre kun gik en halv times tid, før to af bilerne var stået af, var det et fedt initiativ, der blev taget rigtig godt imod.

Som en slut vil vi gerne rate kagen på en skala fra 1-10, hvor kagen som vi er sikre på Mikkel Friis har stået og bagt selv til et stort 10-tal.

Velmødt til 5 års fødselsdag om lidt under et år!

Kæmpe galleri:

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status