boostjunkie, Racelens

Japansk BMW fra Boostjunkie

BMW E30

Hvis du er lidt interesseret i biler og bilmiljøet har du også stødt på ham ”youtube-stjernen” BMWboostjunkie, i daglig tale Mads, og JA han er en junkie for biler! Når han ikke arbejder som værkfører, skruer han i sine utallige biler på et værksted på Sjælland. Mads er en af Sjællands bedste undergrundsdriftere, som drifter til diverse events han laver sammen med Stickerhub og vores egen sponsor Cartec. Så bare rolig der ER styr på sikkerhed og ordnet forhold.!

boostjunkie, Racelens
Japanske nummerplader på en BMW, kæmpe fan!

Selvom det er BMW’er der står hans hjerte nært, er den japanske bilkultur sneget sig ind på ham. Blandt andet denne lækkerhed af en lilla E30. Den har bl.a. et specielt indkøbt rotorblink som er originalt for de japanske biler, til at benytte hvis de nu skulle gå i stykker, dog syntes vi hans kører lige lovlig tit, men må være fordi koblingen smutter så ofte 😉

Det ikke hver dag at man ser en BMW med japanske trækninger, men Mads har kun gjort det for at pisse dem af, der mener at en E30 skal stå originalt! VI ER HELT MED PÅ DENNE STIL !
Som Mads siger så bygger mange deres tyske biler med Rockerbunny/Liberty look, og eftersom han oprindeligt byggede bilen til drift, gik han med den japanske stil og det er holdt ved i hele garagen.

boostjunkie, Racelens
Den nye form for “Wunderbaum” / “Esbjerg havn”

Da Mads overtog den gamle E30 var den mere rusten end en gammel Skoda, så der er brugt adskillige timer på rustarbejde, samt spartelarbejde, for til sidst blive sendt til Autolakør for at få den helt nye M4 lilla farve sprøjtet ud over sig.

Mads er en detaljeorienteret mand der går ned i selv den mindste detalje, derfor er for- og bagbro, samt bærearme renoveret, sandblæst og lakeret. Samt de helt specielle firkantede Taifun lygter, som man må sige deler vandene.

Da vi kørte en tur med Mads og hans kommende hustru, var vi ikke i tvivl om at den bil er stiv som et bræt, men da han så tilføjer at de stive racersæder giver ondt i rumpen efter 10 minutters kørsel, tager vi sku hatten af, for den bil kommer vidt omkring, også udenfor Danmark.
Men som en hver bil interesseret ved, så giver thumbs up og smil fra de forbipasserende, en energi der gør at man glemmer det ukomfortable.

Udover en gammel E30 byder garagen også på en masse andre BMW projekter som resten af vinteren skal gå med, vi fik også et lille glimt at den nye “kone bil” hans kommende hustru skal tøffe rundt i til sommer.
Vi ved ikke hvad hun gør, men hun bliver satme forkælet.

KÆMPE EVENT I 2024

Mads har lovet at ham og Stickerhub er i gang med at planlægge noget stort i det nye år, og vi kan ikke vente med at se hvad de finder på. Men efter sigende skulle det være noget stort med en masse speciel indbudte ombyggede biler – vi glæder os!

boostjunkie, Racelens

Blå bog:

Ejer: Mads

Alder: 28 år

Bil: E30

Motor: 325i

Årgang: 1985

Hestekræfter: RIGELIGT

Undervogn: BC Racing

Lyd: Masser af støj fra de utætte vinduer. 😀

Lakering: Stjålet fra en ny M4

Interiør/Kabine: Bur, racersæder og dør beklædning er skiftet ud med alupaneler  

GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status