jul,træf,juletræf,december, Racelens

Juletræf i Holbæk ´23

Stickerhub, BmwBoostjunkie, TheFlybyMan og DCE havde rottet sig sammen for at få folk op af sofaerne i den kolde December tid, lørdag d. 9 for at være helt præcis.


Mange havde gjort sig umage med at få bilen i julehumør, og der var mange vellykkede. Det kan godt være det var koldt, mørkt og lugtede langt væk af vinterhjul. Men det var super hyggeligt, og man kunne mærke den stemning der altid er når folk samles om biler. Så nu glæder vi os endnu mere til at sæsonen starter til foråret.

Stickerhub havde længe åbent, så folk kunne købe og bestille stickers. Der var generelt en god aktivitet inde i varmen. Pølsevognen var ligeledes rykket ind i, hvilket var en fornøjelse for alle de sultne mennesker 🙂 Udenfor stod Monsterpigerne klar til at uddele gratis Monster energidrik til alle de glade mennesker. BmwBoostJunkie var rundt og dele Cartec præmier ud til de mest imponerende julebiler.

Vi har ikke et samlet overblik over hvor mange der var mødt op, da folk kom og kørte lidt hele tiden. Men den store parkeringsplads var proppet med biler, og en god flok mennesker.


Thumbs up herfra for at stable noget på benene i denne kolde tid !

jul,træf,juletræf,december, Racelens

GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status