Komo Rallysprint 2023, Racelens

Komo Rallysprint 2023 – 60 års jubilæum

Komo Rallysprint 2023, Racelens

Sidste år slog vi vejen forbi Gammelran og Komo Rallysprint i håbet om store støvskyer bag susende Rallybiler, i den gamle grusgrav. Men regnvejret forpurrede pænt den mulighed, så derfor måtte vi afsted igen i år for, at se om vi havde bedre held denne gang. Og vi må desværre nok indrømme, at vi trækker skyerne med os, for regnen kunne heller ikke holde sig væk i år. Dog var det kun en kort byge og efter nogle drift biler på havde brændt affalten tør, brød solen ud til de sidste par heat, så muligheden for glippet ikke helt.

Komo Rallysprint 2023, Racelens

Det var nu også en særlig lejlighed, da Komo Rallysprint kunne fejre 60 års jubilæum og selvom dette afholdes midt i industri ferien, så var folk kommet i hoppetal, for at se om sidste års vinder Simon Valentin, kunne gøre det igen.

Komo Rallysprint 2023, Racelens

Det skulle vise sig, at den kære Simon Valentin virker til, at være den nu kronet konge af Gammelran, selvom der blev givet kamp til stregen på fra blandt andet Kenneth Madsen og Ib Kragh, for efter sidste heat, var det igen Simon Valentin, som kunne lade sig hylde, som samlet vinder.

Komo Rallysprint 2023, Racelens

70 tilmeldte biler gjorde det bestemt også til et afvekslende og spændende rallyløb, at observere som tilskuer og når der kørers i ring, så når man som tilskuer, at være vidne til utroligt meget racerløb, uden behov for stor bevægelse. Så hvad end du har børn, hund eller folk der helst ikke vil gå så meget, så er dette ikke en undskyldning, for at tage turen i 2024.

Komo Rallysprint 2023, Racelens

Kæmpe GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status