Körning 2023, Racelens

Körning 2023 #4

I lørdags var det igen blevet indkaldt til drift træning på den velkendte lufthavnsbane, Sturup, lige øst for Malmø. En hel lørdag med fri leg for alle, som havde lyst, tid og talent, til at komme forbi og se hvordan maskinerne havde det og hvor der skal fintunes hen over den forstående vinter sæson.

Körning 2023, Racelens

Heldigvis havde vejret holdt sig til sin gode side, så kun regn dagen før, var det eneste vand, som kørende skulle have for øje kl 9.05, da de blev sluppet løs på deres legeplads, hvor et imponerende stort antal biler og dertilhørende kører havde meldt deres ankomst.

Der var dømt fri leg indtil klokken 12.00, hvorfra der blev afholdt Breidslada to steder på banen for rookie og for pro. Derefter blev der igen givet fri leg indtil kl ca 17.00 hvorefter der kunne vurderes på dagens strabadser.

Körning 2023, Racelens

Er man til drift, så er disse event bestemt værd at holde øje med i fremtiden, da der er fuld smæk på underholdningen konstant. Meget få pauser og stor applaus til hurtigt udrykning, hver gang der var en bil, hvor chaufføren havde overvurderet egne evner og smidt den i sandkassen.

Körning 2023, Racelens
Körning 2023, Racelens

Kæmpe GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status