Lækker folieret dieselkomfur!,BMW,E91, Racelens
Lækker folieret dieselkomfur!

Lækker folieret dieselkomfur!

Robin Larsson er en af de gale svenskere som kører BMW, og dem er der en del af – BMW i Sverige er jo næsten hvad VW er i stylingsverdenen herhjemme i Danmark 😀

Væk fra Audi

Lækker folieret dieselkomfur!,BMW,E91, Racelens

Grunden til at det blev en BMW, er at Robin gerne ville væk fra Audi, og så måtte bilen godt være nyere – ooog alligevel med et lavere budget, så han har valgt en diesel. Ydermere så er modellen også en af favoritterne hvad udseendet angår hvis du spørger ejeren. Robins gule BMW er langtfra som da den kom fra fabrikken – Robin har gjort alt for at sætte sit helt personligt præg på bilen. Da vi spurgte om han vidste hvor mange timer der var gået i bilen, svarede han med et smil og nævnte at han har haft bilen i 7 år, så det var der ingen der havde styr på 😉
Den tydeligste ændring er klart farven, den er blevet folieret i en rigtig lækker Lemonsting Gul, den er sindssyg flot og man har bare lyst til at stå og beundre bilen, KUN pga. farven.

Split BBS

Lækker folieret dieselkomfur!,BMW,E91, Racelens


Det er bestemt ikke det eneste der gør bilen superfed, de mørke BBS-fælge passer perfekt på bilen, og de passer pænt sammen med de sorte diffusere der er monteret på kofangere og sideskørter. Men planen var faktisk ikke at det var de fælge han skulle køre på. En dag havde Robin været afsted til et træf og bilen har sagt mærkeligt fra et af hjulene kort forinden han kom hjem. Ved hjemkomsten finder han ud af at en af hans fælge simpelthen er revnet hele vejen rundt omkring bolthulerne. Da fælgene er splitfælge kan man skifte centeret i fælgen, så Robin måtte skaffe nogle andre BBSer sådan at bilen kunne komme ud og køre igen – de er ikke lige så konkave som de tidligere, men han er nu ret godt tilfreds alligevel 😊

Lækker folieret dieselkomfur!,BMW,E91, Racelens

Kabinen på bilen står bestemt heller ikke som da BMW spyttede den udfra samlebåndet, der er kommet læder flere steder. Udover læderstuen, så er der også kommet læder på dørsider og armlæn – og alt plastik er blevet malet sort, for et mere eksklusivt look.

Subwoofer, lufttank….. og reserve fælg?

Lækker folieret dieselkomfur!,BMW,E91, Racelens

Bagagerummet indeholder en kæmpe tank til luftundervognen, og til ørene er der grej fra GAS og Cerwin Vega – ydermere ligger der faktisk også en fælg, som IKKE er revnet 😉 Super fed stil!

Selvom det er en dieselbåd, så må der også godt komme lyd ud af den, så derfor er der blevet bygget komplet udstødningssystem i rustfri stål, og super lækre rørhaler. Den lyder fantastisk, skulle vi hilse at sige.

Alt i alt er Robin faktisk rigtig godt tilfreds med sin BMW, men fælgene bliver nok udskiftet engang i fremtiden, så han komme tilbage til de brede fælge han savner. 😊

Bilen kommer bestemt til at blive luftet i 22´, bare allerede nu er listen af planer lang: Elmia, Bimmers of Sweden, Mark of style, Gatebil, & Vallåkra.

Lækker folieret dieselkomfur!,BMW,E91, Racelens

Blå bog:

Ejer: Robin Larsson

Alder: 28

Bil: BMW E91

Motor: 330D 245hk & 520nm

Årgang: 2010

Fælge: BBS RS2 3P i 9×19” og 10×19”

Undervogn: Komplet luftundervogn fra Airlift (3p)

Lyd:

Fordørene har 3-vejs system fra Autoleads 4,64” Mellemtone, 0,8″ sidediskant 2-vejs filter og så ligger der 8″ bas under sæderne.

Bagdørene har 2-vejs 4,65″ højtalere.

I bagagerummet er der en lydprocessor og 2 stk. Gas pro 80.4 fire-kanals effektforstærkere, den ene vil drive front- og baghøjttalerne – og den anden driver den 10” Cerwin Vega heath.

Lækker folieret dieselkomfur!,BMW,E91, Racelens

Styling:

 • Luftaffjedring
 • Mørke tågelygter
 • Mørke blinklys
 • Magneter på nummerpladerne for hurtig af- og påmontering.
 • Kulfiberlæbe.
 • E90 M3 spejle.
 • Maxton sideskørter.
 • Ombygget udstødningsrør til fire rør med ferrit rørhaler.
 • Fjernet bagviskeren.
 • ”Anderøvsvinge” over og under forruden.
 • Folieret i Lemonsting gul
Lækker folieret dieselkomfur!,BMW,E91, Racelens

Interiør:

 • Sportssæder med el & memory.
 • Dørsider og armlæn er beklædt med imiteret læder og listerne er lakeret blanksort.
 • Alt plastik i bagagerummet er malet sort.
 • Ombygget i bagklappen til 2 udgangstrin, lydprocessor, tank, styresystem til luftaffjedringen, dobbeltkompressorer.
 • Oplyst med fiberoptiske kabler så det ligner en stjernehimmel.
 • Clubsport bur på bagsædet der er pulverlakering i sort med flakes.

Galleri

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status