Laveste,DK,Jetta, Racelens

Laveste Jetta i DK

På en tur til det vest jyske lagde vores fotograf Morten vejen forbi Vorgod, en anelse længere ude end hvor kragerne har vendt.
Der på en perle af en landejendom har Julie og hendes mand, et sted som en bil entusiast vil falde i svime over, både med lift, garage og jeg skal komme efter dig.

Laveste,DK,Jetta, Racelens

Vi møder Julie, en meget kort vest jyde, midt på gårdspladsen, hvor man som “kjøvenhavner” lige spidse ørene lidt for at følge med i det jyske termer, der vælter ud i en lind strøm.
Efter at have kørt ind af den lange grusvej, i hvad jeg syntes er en lav bil, møder os dette syn af en Lilla Jetta som er plantet solidt på jorden.

Laveste,DK,Jetta, Racelens

En fornuftig person med bump forskrækkelse ville mene at den bil 100% er på luft, men her bliver man snydt, for den står bare skarpt på en statisk undervogn. Det er respekt her fra. !

Men med speciel folie der ikke er lavet mange ruller af, og en små 200 timer i værkstedet må man sige Julie har fået lavet noget af et unikum.

Denne Jetta fragter Julie fra A til B, men der står også andre maskiner i garagen, det nyeste er en 2-hjulet, og af tidligere projekt biler tæller blandt andet en Opel Tigra MK1 1.6 16V airride.

Laveste,DK,Jetta, Racelens

Hvorfor valgte du den bil ?

Ville have en stabil vogn, og vidste VW’s kendte 1.9 TDI motor ikke var til at slå ihjel og gad ikke have en normal passat, golf, polo mm. Så det blev en Jetta 

Hvad har du ændret på bilen?

Ikke det vilde motormæssigt. Den er standard chippet ellers blev det lidt for vildt med GTI rat, Rotiform fælge, sænkning, bredere skærme, underlæbe, nye lygter, frontsplitter, hood locks og selvfølgelig folie  

Hvad er dine fremtidsplaner med bilen?

Intet, det er et køretøj der skal fragte mig A-B. Det er min daily og har motorcykel og et andet projekt også. Har lavet det jeg skal på Jetta.

Hvilke udfordringer støder man på en bil med de kilometer på bagen?

Udover det er en udfordring hver dag at køre i sådan en skamsænket bil, er der mange der ikke var fan af min ombygning da VAG herhjemme, bare er undervogn og fælge. Elsker at skille mig ud og der kom et skide godt resultat ud af det! 

Laveste,DK,Jetta, Racelens

Blå bog:

Ejer: Julie Rathleff Felletoft
Bil: Volkswagen Jetta mk5
Motor: 1.9 TDI
Årgang: 2006
Hestekræfter: 145 HK
Fælge: Rotiform CCV 19×8,5″ Chrome
Undervogn: TA Technix Deep Suspension
Lyd: DAKKE DAK DAK ! ( Sur diesel ) 😀

Galleri

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status