Mazda MX5, Racelens

Legetøjsbilen fra Fyn

Et sted på Fyn gemmer der sig en Mazda MX5 NA fra 1993.

Nicklas faldt tilfældigt over bilen på DBA i 2017. I første omgang sagde bilen ham ikke så meget da den først dukkede op, men da den kun kostede 32.000kr, der var langt under normalprisen, blev det alligevel til et køb. 


Bilen har gennemgået noget af en forvandling, da bilen fremstod noget rusten ved køb og har derfor fået en flot rød farve på ny. Grafikken på bilens side har Nicklas selv designet, og inspirationen er fundet fra drift. Derudover har bilen fået blandt andet Rocket Bunny skærmforøger, underlæbe foran, ducktail på bagklappen, fælge i henholdsvis 15×9” og 15×10,5”, gevindundervogn, rustfri udstødning, Sparco sportssæder, sportsrat formet som et hjerte, neonlys, samt F1 sidespejle. 

Mazda MX5, Racelens

Nicklas har fået en håndsrækning med byggeriet af hans tvillingebror Patrick – de kalder sig selv for brødrene Miata, da Patrick ligeledes har haft en MX5 før. 

Alle de originale skærme er der blevet skåret i, sådan at bilen kunne komme så langt ned som muligt, og de Rocket Bunny skærme kunne komme på.

Mazda MX5, RacelensDen anordning der sidder bagerst på bilen, hvilket er svært at undgå at bemærke. Er en hjemmelavet rørramme, der har fået tilføjet en spoiler der er blevet spartlet bredere så den passer til bilens bredde.

Mazda MX5, Racelens

For at få bilen til at se så uoriginal ud som muligt, så har baglygterne fået en omgang toning, og forlygterne har fået gul folie.


Mazda MX5, Racelens

Tankerne i fremtiden går på luftundervogn og bredere fælge.
Men som udgangspunkt er næste projekt, at beholde nummerpladerne.

Motoren er standard, og det er der flere grunde til – bilen skal ikke bygges til at køre hurtigt, fordi den faktisk er ELENDIG at køre i. Og så får bilen også rigeligt opmærksomhed i forvejen, den vender rigeligt ansigter.

Blå bog:

Ejer: Nicklas Traun Lundgren Hansen

Alder: 26

Bil: Mazda MX5 NA

Motor: 1,6 NA

Årgang: 1993

Hestekræfter: 115

Fælge: JR 19 15×10,5 ET -32 & 15×9 ET -25

Undervogn: Ukendt gevindundervogn som er “finjusteret”

Lyd: Udstødning!

Styling: Rocket bunny, hækspoiler, sidespejle, folie på siderne, Neonlys

Lakering: Omlakeret original rød

Interiør/Kabine: Sparco Baquet Carbon Kevlar sæder, hjerteformet rat, forlænget gearstang, lidt kulør på dørbeklædningerne.

GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status