Lowland 2022

Lowland 2K22 + Aftermovie

Aftermovie

Bil festival fra den øverste hylde

Lørdag den 18. juni blev Ditlevs grund på Lolland endnu engang forvandlet til en mindre bil festival i form af udstillingsbiler på forpladsen og campingvogne med tilhørende telte bagerst på grunden. Lowland er et invite only arrangement, der varede fra fredag til søndag. Der blev bestemt sørget for gæsterne fredag aften, da der blev serveret helstegt pattegris. Lørdag var der madbod med fornuftige priser både på mad og drikke. Som noget nyt i år, var der i den ene lade lavet et lille lounge område med sofaer, naturligvis i nærheden af baren. Baren var udsmykket med Lowland logo, det sætter prikken over i´et og vi elsker detaljer som dette, hvor man kan se passionen for arrangementet.

Arrangementet overraskede mindst ligeså meget som sidste år med en fantastisk stemning og et flot fremmøde i det dejlige vejr, som vi bestemt var heldige med. Hvor mange der præcis deltog har hverken vi eller Ditlev det eksakte tal på, men pladsen var godt fyldt op med en masse lækre biler.

Vi manglede desværre en del JDM biler, der skulle have været med, der måtte melde fra grundet den nuværende situation med vejsidesyn.

BNHF Danmark Luftundervogn

Lowland er også luftundervogns forhandler, der forhandler BNHF i Danmark, dette kunne opleves til Lowland i BNHF standen med deres produkter. BNHF er et hollandsk firma, der specialiserer sig indenfor luftundervogn og kommer med en digital styreboks, der gør det muligt, at justere lufttrykket i bælgen og dermed kørehøjden på kontrolleren. Kontrolleren fra BNHF er modsat konkurrenternes, betjent via en touch skærm. BNHF laver alle komponenter in-house derved opretholder de deres kvalitetskontrol og RMA tæt på.

Som afslutning på en god dag, skulle der uddeles præmier for people’s choice og top 10 priser. Præmierne var fede og helt unikke, lavet af Thomas, der selv fik en af dem med hjem, som vinder i top 10 kategorien med sin Mercedes 190E.

Lowland 2022

Top 10 var følgende: 

  1. VW Lt
  2. Opel Record
  3. Lilla Golf 2 GTI
  4. Toyota Chaser
  5. Rød Seat Leon
  6. Lilla Golf 7
  7. Mercedes 190E
  8. Grå Golf 3 VR6
  9. Hvid BMW
  10. Sort Golf 3 VR6

Herudover vandt den Orange Lexus en pris, da en gruppe knægte fik lov til at vælge, hvilken bil de synes var den fedeste på pladsen.

Lowland 2022

People´s choice prisen gik til Opel Recorden, der ligeledes var at finde mellem top 10 vinderne.

Lowland 2022

Vi afholder lige nu en konkurrence om 2 x billetter til Struer Motorfestival 2022. Deltagelse sker igennem vores Facebook side

Kæmpe GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status