, Racelens

Motorshow 2020 – Herning

Vi pakkede taskerne for at drage til Motorshow i Herning Messecenter. Med det program, som var blevet præsenteret for os, var forventningerne skruet helt i vejret. 🙂
Det er altid fantastisk at besøge et show, hvor man ikke skal af med en mindre formue i parkering.

Ved ankomst blev vi mødt af et musikalsk inferno af glæde og lykke, da Steve Hart gav den gas, med hans instrument af guitar og trommesæt spændt på ryggen.

Programmet til dette års Motorshow:

Sidste gang jeg personligt deltog i Motorshow i Herning, er rigtig mange år siden, og jeg må sige, der er godt nok blevet tilført elementer for alle i familien.
Om du er til nye biler, bilplejeprodukter, nye motorcykler, motorcykler i den dyrere ende, eller bare beklædning, så er den første hal lige noget for dig.
Fortsætter man ind i næste hal, bliver man mødt af endnu mere med en motor på, lige fra ATV, campingbusser til en jetjager fra forsvaret, hvor de mindste kunne få en tur i pilotens sæde.
Den sidste og bagereste hal indeholdt en masse “larm” i forbindelse med rally biler, go-karts, motorcrosser, og drifters, som alle havde fået pit indenfor, hvilket gjorde, at selvom vejret var i den kolde ende, så var det muligt at gå rundt i 22 graders varme og snakke med de forskellige kørere, samt få en på opleveren med den indendørs go-kart bane.

Derudover var Bendt Risom klar med sin Volvo gravko til blanding af en Captain Morgan og Cola. 🙂

Vi var desværre kun afsted om lørdagen, men havde vi haft muligheden, havde vi været der hele weekenden. Helt klart en opfordring til alle om at ligge vejen forbi Bella Centeret den 7.-9. februar 2020.

VI SES I HERNING I 2021.

Galleri:

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status