Motorshow Herning, Racelens

Motorshow Herning 2023

Årets første messe for vores vedkommende, startede i weekenden til dette års Motorshow, Life On Wheels i Messecenter Herning, et tætpakket program med massere af larm, aktiviteter og shows. På trods af messens tidligere start, allerede fredag middag, kom der mange mennesker, men efter blot en time lørdag, var der solgt flere billetter end hele fredagen og vejene omkring messecenteret var ramt af kø, ligeledes var parkeringspladserne fyldte, der blev i alt registreret 18.000 besøgende udelukkede om lørdagen

Motorshow Herning, Racelens

Hal M – Indgangshallen med biler, motorcykler, vandscootere og ATV’er i forskellige afskygninger. Scenen blev brugt til paneldebat med High On Cars og Lars Boje Mathiesen og diverse præsentationer af blandt andet Ducati, BMW og Kawasaki.

Henrik Bollerslev fra Lindholm biler var udstiller til Motorshow for første gang i år og med en god placering af standen, lige ved siden af scenen, stod han- og hans folk klar til de mange besøgende. Henrik Bollerslev har altid været bilinteresserede og haft sin daglige gang hos Lindholm biler, siden han var ung. Han har vundet tre priser for ´´Årets brugtvognsforhandler´´ og fået titlen som ´´Byens bedste bilforhandler´´ i Viborg.

Motorshow Herning, Racelens

Hal G – Mellem hallen med blandt andet Milwaukee, bilsamlinger, retro museum og BookEnRacerbane, med den digitale racerbane, er en såkaldt Scalextric, der efter sigende skulle være det ultimative racerbane-system. Alle aldersgrupper kan deltage og dyste mod hinanden, men hos BookEnRacerbane er det lovligt, at kører promillekørsel. Banen styres af en computer, der viser diverse data såsom tidtagning på en storskærm.

Motorshow Herning, Racelens

Hal C – Fuld af action, Dansk Metal Gokartbanen var åben hele dagen og bidrog med en del af larmen i hallen, der kun blev overdøvet, når Rally- og Drift bilerne skulle udenfor og køre de flere daglige shows. Redbull Stunt Show med Mike Jensen, samt gravko show med Bendt Risom, var naturligvis på programmet igen i år. 

Hal B – En imponerende- og udfordrende mountainbike bane på 650 meter i tre etager, her kunne der prøves kræfter på de nye Yamaha eBikes eller egen medbragt MTB/E-MTB og med mulighed for, at teste egne evner- og færdigheder af. De kørte tider kunne følges på hallens storskærm, der blev tracket af en sporttimingchip

Motorshow Herning, Racelens

Jyske Bank Boxen var forvandlet i forbindelse med Yamaha Supercross og Freestyle show. Supercross er en variant af motocross, der køres på en indendørs udfordrende bane, denne anses for at være teknisk sværere end almindelig motocross. Den 28. version af arrangementet blev fredag og lørdag aften afviklet hen over fire timer, en unik mulighed for, at fortsætte dagen efter Motorshow, med endnu mere fart i form af Freestyle Shows, seks FX Heats og KTM 50 SX Kids.

Motorshow Herning, Racelens

King Of Herning er den afgørende pris hvert år til Supercross eventet og alle SX kørere gør, hvad de kan, for at hive sejren med hjem. Denne blev første gang uddelt i 1995 og der er endnu ingen dansker, der har vundet prisen. King Of Herning 2023 blev franske Boris Maillard, der også fredag fik en 1. plads.

Vores kalender på hjemmesiden opdateres løbende, så du kan følge med i, hvilke danske events der afholdes og hvornår. 

GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status