Jaguar F-Type R
Jaguar F-Type

Ond Jaguar F-Type R!

Siden 2019 har svenske William ejet sin Jaguar F-type R og helt tilfældigt var det ikke, at det lige blev det bilmærke. Igennem Williams barndom har hans far kørt Jaguar, han mener selv, at det formentlig er derfor, at han altid godt har kunne lide Jaguar.  Samtidig ønskede han sig en lidt mere usædvanlig bil end hans omgangskreds kører rundt i.

Jaguar F-Type R

De fleste ændringer på bilen findes udvendigt og det er ikke så lidt tid, der er lagt i det. Her har William lavet en anden diffuser, spoiler, ombygget kulfiber frontlæbe, specialfremstillede kulfiber sideskørter, lakerede diverse forkromede dele blanksort, skiftet til JR28 fælge i 21″, HR sænkningsfjedre er monteret, tonet alle ruder, røgfarvede for- og baglygter i mærket Decal, og en masse småting – ja listen er lang! Hvad ydelsen angår har William kun monteret et åbent filterkit, det er jo en Jaguar med en fantastisk lyd og motor i forvejen 😉

Det skal vise sig, at William ikke er færdig med ændringerne på bilen endnu. Han venter for tiden på en
F-type projekt 7 grill, der på et tidspunkt rammer det svenske fra England. Ændringer kan der ikke være nok af på sådan en bil og især ikke, når vi snakker hestekræfter, her vil han give V8´eren lidt kærlighed, da han synes de 550hk er blevet for langsomme (typisk), det vil være med et andet udstødningssystem med cat-back, nye remskiver til kompressoren samt motor- og gearkasse optimering.

Jaguar F-Type R

Hvad udseendet angår løfter han sløret for, at han overvejer at foliere bilen i en satinsort farve, men det er ikke noget han har besluttet sig for endnu.

Efter de mange ændringer er det svært at vælge én ting, der er den såkaldt bedste ændring, men William synes uden tvivl, at fælgene og sænkning ændre bilens udseende markant.

Han har haft mange forskellige biler, han har lavet småting på og så har han ombygget en del på sin forrige bil, en Nissan 350z HR fra 2007. 

Med små udfordringer såsom en frontlæbe, der på ingen måde passede da den ankom og derfor måtte skæres, modificeres, ordnes kulfiber og males, så den passede på bilen – ellers er ombygningerne faktisk gået nemt 🙂

William ved endnu ikke, hvor han udstiller sin bil næste gang, men ser hvad 2022 byder på – vi håber i hvert fald at se den noget mere, også på den her side af Øresund. Alt i alt en FED Jaguar !

Jaguar F-Type R

Blå bog:

Ejer: William Strandberg

Alder: 27

Bil: Jaguar F-Type R

Motor: 5,0l V8 med kompressor

Årgang: 2016

Hestekræfter: Original 550hk, nu ca. 565hk

Fælge: Japan Racing 28 – 21”

Undervogn: Elektrisk styrede støddæmpere med HR-sænkningsfjedre.

Lyd: Merridian Surround system.

Styling: Masser af kulfiber og andre specialfremstillede dele.

Lakering: Original lak, Dark Saphire

Interiør/kabine: Komplet læder med udvidet læderpakke med hvide syninger, skålsæder og kulfiber paneler.

Galleri

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status