Rally Slagelse DM1

Rally Slagelse DM #1

Rally Slagelse DM1

Første Rally DM i år

Lørdagens fine aprilvejr sendte en stor del af Racelens fotografer til de Vestsjællandske småveje, da første afdeling af Rally DM havde meldt deres ankomst. Planlægningsprocessen skulle dog lige optimeres, da ruten på de samlet 110 km først blev delt med kørende dagen før og der ved stressede især den ældre del af foto flokken.

Rally Slagelse DM1

Med base i Slagelse, susede kørende ud på de i alt 10 stages allerede kl 8.00 og afsluttede samme dag, så der var dømt fuld action hele dagen lang. Samtidig var der både de nyeste skud på stammen, når det kom til Rallybiler, samt Rallybiler fra da far var ung.

Makkerparret som lykkes med at være hurtigst færdig med dagens strabadser blev Kenneth Madsen og Mette Felthausi i deres peugeot 208, efterfulgt af Marco Gersager/Carina Møller. Samlet var der i alt 58 biler der stillede til start i den første afdeling.

Rally Slagelse DM1

Grundlæggende ville det være nemmere at finde et billig eksempel af den legendariske Peugeot 205 T16, end at finde ud af hvor Rally kørerne kom racende om lørdagen, men vi havde alt info på plads og må derfor give ros til Rally arrangementet, for at være dejligt let, at komme til de udvalgt publikum poster uden store trafikale udfordringer og godt udsyn til selve løbet. Vi kommer helt sikkert igen!

For fuldt overblik se mere på DASU´s hjemmeside https://motorsportdanmark.dk/dm1-slagelse-rally-var-det-perfekte-dm-loeb/?fbclid=IwAR0idjXCbGV4OFgO0Tqdgy2C3ZFa4HLDUiJ_-dL_HdNrNkxXqB_MX0UoJSs

Galleri

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status