R34, Racelens
Seriøst? En Skyline på luft?!

Seriøst? En Skyline på luft?!

Ejeren er Rasmus, ja det hedder han – selvom han er svensker😉
Han har altid drømt om en R34, og sidste år fik han muligheden for at bytte sin BMW til en Nissan Skyline, så det fik han uden tøven sagt ja til.
På den baggrund blev han i efteråret 2020 ejer af en Nissan Skyline R34. Hvilket vi egentlig er ret glade for, for den står knivskarpt her i støvet på en Lollandsk grus plads.

R34, Racelens

Fælgene er nogle fede 18tommer og MEGET brede banditter fra Work, som også lige er malet hvide i center. som giver et fulendt look med den hvide bil.
Forsæderne er udskiftet til nogle kevlar stole fra Bride, så man ikke falder ud af nogen art når den japanske racer bil ligger sidelæns.
Der er også monteret luftundervogn fordi…tjaa..selvfølgelig et must! og tror aldrig vi har set en Skyline på luft.

Undervognen er det Rasmus er mest stolt af, meeest fordi det er den første bil han har prøvet det på, og det var en vellykket operation. Så det bliver nok ikke den sidste bil montere en luftundervogn på.
Undervognen har han fået samlet af lidt forskellige mærker. Selve dæmperne er fra BC Racing, og der hvor vi andre har fjedre har han luftbælge fra OCD. Selve controlleren er fra Airlift, som vi kender fra de fleste airride-styringer.
For at hjulene kan stå helt præcis hvor Rasmus vil have dem, er der monteret Driftwork justerbare arme både foran og bagpå.
VI ER FAN!

R34, Racelens

Den fremtidige plan med bilen er at den skal males om, dog i samme farve, men det er lige det sidste som mangler for at den står som Rasmus gerne vil have den.
Ydermere kender Rasmus også sig selv nok til at han måske nok finder på lidt mere med tiden.

Planen er at vi ser bilen næste gang til Ultrarace i Polen, hvor vi fra Racelens krydser fingre for at det bliver gennemført, så vi kan komme ned og dække det monster fede event.

Hvis du ikke ved hvad RACISM i Polen er, så vil vi meget gerne anbefalede at flyve en tur på google – eller endnu bedre, se at skaf en billet og kom derned. Det kan være i finder en skamlav R34 dernede, og at ejeren også hedder Rasmus.

Det er ikke den eneste Nissan i porteføljen, som blandt andet indeholder en 200sx S13 med en 1JZ motor, men den bliver kun brugt til drift, som vi forhåbentlig snart skal se mere til !

R34, Racelens

Blå bog:

Ejer: Rasmus Lundgren

Alder: 27

Bil: Nissan Skyline ER34

Motor: RB25DET

Årgang: 2000

Hestekræfter: 276 hk og 362 nm

Fælge: Work Meister S1 3P – Foran: 18×9 ET10 og Bagr: 18×10 ET -3

Undervogn: BC Racing dæmpere, OCD luftbælge, Airlift 3p controler, Driftworks Hicas delete bag, Driftworks camber arme foran.

Lyd: En tilfældig uoriginal radio – hvad skal man med musik når man har motorlyd?

Styling: Nissan Altia forkofanger, OEM sideskørter, OEM bag splitter, shotgun udstødning og vindafvisere.

Lakering: Nissan Skyline OEM perlemorshvid.

Interiør/kabine: Forstole fra Bride, model Stradia II Low Max i kevlar.

Galleri

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status