SquadBall Rally 2022, Racelens

SquadBall Rally 2022 – Eksklusiv og intim roadtrip!

Kongens Nytorv i indre København var lørdag formiddag forvandlet til startsted for årets SquadBall Rally 2022. Sophisticated Car Club stod sammen med SquadBall Rally klar til, at afholde et to timers arrangementet som opvarmning til turen. Bilerne tiltrak stor opmærksomhed for de bil-interesserede, såvel som for de mange forbipasserende, der var ude i det tvivlsomme vejr lørdag formiddag. En uge på naturskønne veje, lækre hoteller og massere oplevelser startede klokken 12.00 i København med første stop i Fredericia.

SquadBall Rally 2022, Racelens

Historien

SquadBall Rally startede i 2017, hvor Zahid ønskede at opleve følelsen af, hvordan det er, at kører i en sportsvogn på nogle af de fineste veje i Europa. I de tidlige år af SquadBall var det blot Zahid og hans venner, der tog turen sammen og det var en succes. Herefter vil han gerne dele oplevelsen med flere andre, der ligesom ham, nyder at kører bil. 

Squadball Rally har et limit på 25 biler, for at opretholde den intime stemning og hver bil har minimum to deltagere. 

SquadBall Rally 2022, Racelens

Rallyet handler ikke kun om bilerne, men i høj grad også om kvalitet og oplevelser, hvilket kommer til udtryk ved, at deltagerne gennem hele turen sover- og spiser på 4-5 stjernede hoteller, der er nøje udvalgt til begivenheden. 

SquadBall Rally 2022, Racelens

Det er svært at sammenligne SquadBall med noget andet, vi kender, da det hverken handler om at have den fedeste bil eller komme først til mål, de fokuserer på oplevelsen af, at kører på fantastiske veje, nyde de forskellige lande- og omgivelser på ruten og fællesskabet. SquadBall kalder det selv for en rundrejse, da turen starter og slutter samme sted, nemlig i det indre København, hvor de 25 forskellige super- og sportsvogne mødes

Ruten

Rallyet startede den 21. maj i København og slutter igen i København den 28. maj, herimellem kører deltagerne denne rute:KØBENHAVN (A) – HAMBORG (C) – LORRACH (D) – SWISS ALPS (E) – TORINO (F)  – CANNES (G)  – MONTPELLIER  (H) – BARCELONA (I)

SquadBall Rally 2022, Racelens
Ikke præcis route – Der benyttes biltog samt omlægges routen for at give mere køre glæde.

Med i pakken er togtransport af bil, hvor deltagerne overnatter på en del af turen. Biltransport på lastbiler fra Barcelona til København, hvor deltagerne skal flyve i privatfly hjem til Danmark. Tids- og køreplaner samt en bilmækatpakke med SquadBall-logoer og holdnummer

Der er i år tilføjet en ekstra lokation til turen, da sidste års rute var følgende:

KØBENHAVN – HAMBORG –INNSBRUCK – OPATIJA  SPLIT – TRENTO – TYROL

Kæmpe GALLERI

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status