Struer Motorfestival 2021,Lydens by, Racelens

Struer Motorfestival 2021

Struer Motorfestival gentog igen i år succesen på Struer havn med et brag af en motorsports oplevelse for hele familien. Den 11. og 12. september var Struer havn lukket af i forbindelse med motor festivalen og med et endnu større område i år, levede de op til forventningerne om en weekend med massere brændstof i blodet. 

Struer Motorfestival 2021,Lydens by, Racelens

Da hele Danmark dagen forinden motor festivalens start, havde sagt farvel til de sidste corona restriktioner, var der i år adgang til pitområdet fra hovedindgangen og de mange besøgende kunne derfor få et indblik i motorsporten bagom opvisningen, det var i år også muligt, at købe en tur rundt på banen af drifterne og det var der mange, der benyttede sig af. 

Tørt = Dækrøg

Vejret var som altid utilregneligt, men vi var heldige, at det holdt nogenlunde tørt, så vi kunne få dækrøg. 

Struer Motorfestival 2021,Lydens by, Racelens

Ved banens store sving, var der opsat tribune, derfra blev der jublet og klappet, når dækkene blev brændt af, humøret var i den grad højt.

Legeland, musik og massere af fart

De mange besøgende kunne ligeledes nyde godt af mad- og drikke boderne, ved siden af boderne var der sat anlæg op, der spillede musik hele dagen og for de små var der hele dagen gratis adgang til legeland med flere forskellige aktiviteter. 

På weekendens program kunne man opleve fart både på land og i vand, da der var drift opvisning, legends car show, road racing, high speed ture samt jetski opvisning.

Struer Motorfestival 2021,Lydens by, Racelens

Live musik – Jacob Wernby

I år var der arrangeret live musik med Jacob Wernby, der optrådte både lørdag og søndag

Sæsonen er desværre ved at lakke mod enden, men vi vender stærkt tilbage til en, forhåbentligt, kanon 2022 sæson uden restriktioner og hvad det indebar!

Struer Motorfestival 2021,Lydens by, Racelens

Galleri:

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status