, Racelens

Sturup motorklubb

Sturup trænings dag arrangeret af Motorklubb Öresund, desværre bød halvdelen af dagen på regn, regn og regn, så fotografernes våde drøm om at have en tør bane med masser af dækrøg var desværre regnet væk.

Motorklubb Öresund har prøvet at gøre en del ud af dette event, men man må desværre sande at Covid-19 stadig har fat i verden, og der derfor ikke var tilskudere.

Da den første halvdel af dagen mest bød på regn, var der desværre ikke så meget røg og bilerne skøjtede mere rundt end at køre.

Efter frokost en god frokost, havde vejrguderne forbarmet sig over Sturup Raceway, og det var heldigvis tørret op så vi kunne få noget røg og lugten af brændte dæk. 

Da regnen endelig var væk, var der en masse kører som lige ville give den en ekstra tand, og blev måske en smule overmodige. Det resulterede i en del afkørelser.

Hos AS-motorsport køre bilen som den skulle næsten hele dagen, desværre gav koblingen op til sidst på dagen.

Vores fotograf Andreas er blevet ”hus fotograf” hos LSD-Performance, og det var det første event hvor bilen var kørt hel ind, efter den var blevet bygget. Og den kørte bare som den skulle, Lars glæder sig til at få mere køre tiden inden sæsonen slutter for i år.

SÅ kom med nogle flere drift events ! please 🙂

Galleri:

Ved deling af billeder på facebook eller instagram, så venligst krediter fotograf og Racelens. 🙂
Hvis du ønsker at bruge billederne i kommerciel sammenhæng, kan du søge om tilladelse her.

DMCA.com Protection Status